- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Segíts légyszi, mert a hsz. -ed egy kicsit elbizonytalanított a "fajtámat" illetően! Melózok rendesen, mint a legtöbben. Minimálra bejelentve, mint a legtöbben. A főnököm vállalkozó. Oszt, szoroz, ügyeskedik, próbál életben maradni, mint a legtöbben. Ha mindent legálisan csinálna, akkor belefulladna a terhekbe, mint a legtöbben. Nem tudná eltartani a családját és ami még rosszabb, hogy nekem sem lenne munkám. Tehát, megkapom kis kezembe a pénzemet. Menjek a bankba sorbaállni munkaidőben, hogy befizethessem a számlámra? Addig ki melózna helyettem? Keresgéljek bankautomatát, amin feltölthetném? Már ha a bankomnak lenne ilyen szolgáltatása. Van okostelóm, sztem értek is hozzá, netem is van. Na és, mennyivel vagyok előrébb? Van olyan, útba eső bevásárlóközpont, ahol van posta és némi trükközéssel meg tudok állni a kamionnal. Nem vészes, viszonylag hamar letudom. Szóval, szted én melyik "fajtához" tartozom?
-
törölt tag
Óbuda, Kiscelli posta, tömeges átvétel. Modernizálás utàn úgy működik, hogy a postai alkalmazott ráteszi a csomagot a mérlegre, leolvassa az értéket majd odafordul a számítógéphez és ez alapján kitölti a szüksèges adatokat. A mérleg digitális. No comment.
-
törölt tag
Sofőrként heti elszámolásban vagyok. Minden hétfőn ott a pénzem a kesztyűtartóban. Tök mindegy, hogy a Postán állok sorba a csekkel, vagy a bankban, hogy betegyem a pénzt a számlámra. Talán annyi a különbség, hogy a csekkel bármelyik Postára bemehetek, bankból viszont csak a számlavezetőbe. Hiába használok okostelót, tudom, hogy mi a QR kód, a mobilfizetés, stb. Nekem onnan lenne használható a rendszer, hogy odamegyek bármelyik bankautomatához, bedugom a kártyámat és beteszem a pénzt a számlámra. Amíg ez nem így történik, addig nekem az elektronikus fizetés bonyolultabb, mint a kp. Arról nem is szólva, hogy "hasitasi nem kér kódot".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motoros topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged