- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nem is gondolnád, hogy milyen komplex külső akkut gyártani
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vodar
senior tag
válasz
üzenetére
Nem hinném, hogy rólad beszélt, hanem azokról, akik választhatnák az alternatívát. Egyébként én biztos, hogy inkább befizetném a bankba a pénzt, nem hordozgatnám egész hónapban a készpénzt. A kisebb bankfiókokban sor se szokott lenni. De sok bankautomatában is tudsz készpénz befizetni.
-
kelly416
veterán
válasz
üzenetére
Egész országos cégnél dolgozom én is, csak mi síneken rángatjuk a kocsikat a sok utassal mindenfelé (amerre még járunk). Tegnap felmérték az irodákat egy tisztasági festés miatt, ami több, mint 3 éve megigényeltem.
" - Ugyan már voltunk felmérni, de most új alvállalkozó van megint, látniuk kell az elvégzendő munkát."
" - Bútormozgatásban tudtok majd segíteni, vagy a vállalkozótól igényeljük meg?
- Tudunk, de a falra rögzített dolgokat nem akarom bántani, azt meghagyom a szakikra.
- Ja? Azt úgy gondoltam, nem is szedjük le, majd körbefestik.
-
"
Fali fogas, kampóra lógatott szekrény... csupa-csupa leszedhetetlen. De nem ezért vannak a szakik? A fizetett kétkezi munkások? Majd én jöjjek be ingbe, mert elvárják a megjelenést, és cipeljek abban szekrényt? Akkor ki is festhetek, főleg annyi pénzért, amennyit elszámolnak majd az alvállalkozóknak. Igaz, a szakik nem sokat kapnak már belőle.
Na itt szóltam a főnöknek, hogy vegye át a beszélgetést, mert nekem meghaladta az értelmi képességeimet, nem hiába van a kolléganő több mint tíz éve a posztján, a rutinja felülmúlhatatlan.Szóval a modernizálástól meg az ilyen nagy szavaktól nem sokat kell várni. Főváros közepén vagy? Megyeszékhely fő postáján? Nem? Akkor Neked sem, meg az ott dolgozóknak sem jár túl sok. És ne csodálkozzunk, hogy néha a dolgozók is úgy állnak hozzá, ahogy. Elvárják Tőlük ugyanazt a teljesítményt, amit a tényleges modern postáktól, csak ők sem tudnak úgy haladni, nincs is annyi kényelmi megoldásuk, mint a két utcával arrébb lévőnek és ezt ők is tudják, és persze az ügyfélkör is a kényelmesebb, gyorsabb, szebb helyek felé húz, ha teheti. Én csak sajnálom ezeket az embereket, nem igazán lehet egy arany életük.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

"