- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Én az A1-et (amit alapvetően szerettem) a halkulás miatt adtam el. Egyszerűen telefonként a használhatatlanság határát súrolta. Nem lehetett érteni amit a másik fél mondott. A hangszóró tiszta és kifogástalan volt. Egy idő után mégis ceréltettem, hátha aza gond. nem az volt. Ezt megerősítette, hogy sokan panaszkodtak abban sz időben rá, hogy a frissítéssel sokkal halkabb lett.
-
Ricardo
titán
válasz
whatwhatwhat #58 üzenetére
Én az A1 után elengedtem a vonalat.
-
Ricardo
titán
válasz
aprokaroka87 #42 üzenetére
Engem mint felhasználót nem érdekelnek az okok. Adott volt egy program, aminek a lényege az volt, hogy sokáig jönnek a frissítések, és a kiadástól számítva rövid időn belül. Na ez nem volt meg. Nem egy MIUI-s készülék hamarabb kapta meg a fő verziót, mint a One készülékek. Arról már nem is beszélve, hogy ha egy frissítést többször vissza kell vonni, az finoman szólva is blama.
-
Ricardo
titán
-
Ricardo
titán
Ami nemmegy, azt nem kell eröltetni. Ez az egész One progra olyan a gyártónak, mint egy púp a hátán. Nekem olyn érzésem van, mintha megbánták volna. Megszegni viszont értelem szerűen nem akarják, ezért a kötelezőt megteszik. Nem érzem azt, hogy ezt meggyőződéssel csinálják. nekem az a véleményem, amint lehet, szabadulnak tőle. Kíváncsi vagyok igaz e a pletyka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged