- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
A Throttling akkor kapcsol be ha processzor eléri azt a hőmérséklet határt ami már veszélyes. A képen látszik hogy végig 100%-osan Throttlingol, IDLE-ben is, tehát a magas processzorkihasználtság az valószínűleg azért van mert annyira vette vissza az órajelet amennyire csak tudta, és lehet hogy dolgozik valami hibajavító algoritmus is.
-
szab.tam
nagyúr
és az éter az dolgozik benne szerinted rendesen? tehát nemcsk a fém szállítja a hőt, ebben biztos vagy? mert 56% procihasználatnál akár még ez is lehetne.
habár a lefelé ívelő hőgörbe mintha azt mutaná, hogyan indult be a szállítás.(vagy onnantól fújtad teli tüdőből, csak az már nincs a képen...)
-
szab.tam
nagyúr
szép a láng!
milyen progival fűtötted a procit? nem igazán értem, hogy mi a 97 és mi az 56%?
-
Livio
tag
A másik topicban olvastam a részeredményeidről. Végül dupla csővel készítetted a belsejét? Mert az nekem kicsit gyanúsnak tűnik, hiszen a meleg gáz természeténél fogva felfelé szeret áramlani, vagyis felül megreked, és nehezen jut vissza a cső hőleadó felületéhez. Másik ami jelentősen befolyásolhatja az eredményeket, az talán a sárgaréz cső és az, ha nem érintkezik a hűtő a csővel rendesen.
El tudnék képzelni olyan összeállítást is, ahol csak rézmagos hűtő van, és a felső hűtők rézmagja át van fúrva, és ezek a magok vannak egymáshoz forrasztva közvetlenül. -
macko20
őstag
Nem a belső a gyári maradt a30-40C körüli forrás pont az előnye, nem kell vákuum
a másiknál tapasztaltam h a feltett bordákkal nehéz forrasztani amíg az egész fel nem melegedik,ennél előbb lezárom és csak utána kerülnek fel a bordák -
Livio
tag
Mit gondolsz, milyen hűtőteljesítményt lehet elvárni egy ilyen fenyőfától? (vörösréz alkatrészeket és megfelelő forrasztást feltételezve, esetleg fentebb is rézmagos hűtőket használva)
Az éternek csak annyi előnye van a vízhez képest, hogy ezt nyomás alá kell helyezni, nem pedig depressziót csinálni? Vagy esetleg a hőszállítása is hatékonyabb?Szerk:
A procival érintkező rézmagot belülről simára esztergáltatod, vagy esetleg bordákat is ki akarsz alakitani az alján? -
-
macko20
őstag
válasz
Thunderzolee #12 üzenetére
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Thunderzolee #12 üzenetére
mint ahogy sok minden más sem, amiket kiötlünk.
a gyártóknál nem hülye mérnökök vannak. (azaz nem csak azok, így a helyesebb.)
a marketingvezérlés jól pi*-n rugja őket, akikor nem olyat teveznek, amiből min. 150.000 db-ot el lehet adni, és drágább 20 centtel az előírtnál... -
Hihetetlen mikbe nem botlik itt az ember.
Egyébként ha tényleg jó hűtő, miért nincs elterjedve?
Veszélyes mivolta miatt? -
Oliverda
titán
-
szab.tam
nagyúr
mint ahogy már a barkácsban céloztam, a sárgaréáz hiba volt. ha nem volt vörös, inkább alu kellett volna.
ebbe az erdőbe már nemrég én is beleszaladtam. nem volt méretre vörös laposrúd, ami egyszerre lefogatásban és hővezetésben is szerepet játszott volna.
vettem sárgát. elég gyengus, kézzel tapintható a különbség.
ha még nem késő, és nincs vörös, de kapható alucső, cseréld ki arra... -
kraftxld
félisten
Tetszik ez a precízen méretezett tizedmilliméter pontos terv
-
Livio
tag
Tök jó ötlet, kiváncsi vagyok az eredményekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL T40 EMC Szerver
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged