- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 4G
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
A Throttling akkor kapcsol be ha processzor eléri azt a hőmérséklet határt ami már veszélyes. A képen látszik hogy végig 100%-osan Throttlingol, IDLE-ben is, tehát a magas processzorkihasználtság az valószínűleg azért van mert annyira vette vissza az órajelet amennyire csak tudta, és lehet hogy dolgozik valami hibajavító algoritmus is.
-
Livio
tag
A másik topicban olvastam a részeredményeidről. Végül dupla csővel készítetted a belsejét? Mert az nekem kicsit gyanúsnak tűnik, hiszen a meleg gáz természeténél fogva felfelé szeret áramlani, vagyis felül megreked, és nehezen jut vissza a cső hőleadó felületéhez. Másik ami jelentősen befolyásolhatja az eredményeket, az talán a sárgaréz cső és az, ha nem érintkezik a hűtő a csővel rendesen.
El tudnék képzelni olyan összeállítást is, ahol csak rézmagos hűtő van, és a felső hűtők rézmagja át van fúrva, és ezek a magok vannak egymáshoz forrasztva közvetlenül. -
Livio
tag
Mit gondolsz, milyen hűtőteljesítményt lehet elvárni egy ilyen fenyőfától? (vörösréz alkatrészeket és megfelelő forrasztást feltételezve, esetleg fentebb is rézmagos hűtőket használva)
Az éternek csak annyi előnye van a vízhez képest, hogy ezt nyomás alá kell helyezni, nem pedig depressziót csinálni? Vagy esetleg a hőszállítása is hatékonyabb?Szerk:
A procival érintkező rézmagot belülről simára esztergáltatod, vagy esetleg bordákat is ki akarsz alakitani az alján? -
szab.tam
nagyúr
mint ahogy már a barkácsban céloztam, a sárgaréáz hiba volt. ha nem volt vörös, inkább alu kellett volna.
ebbe az erdőbe már nemrég én is beleszaladtam. nem volt méretre vörös laposrúd, ami egyszerre lefogatásban és hővezetésben is szerepet játszott volna.
vettem sárgát. elég gyengus, kézzel tapintható a különbség.
ha még nem késő, és nincs vörös, de kapható alucső, cseréld ki arra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Chieftec CHP-450A 450W ATX tápegység
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest