Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem ott valami komoly hiba volt: ubi simán telepít egymás után ütemezetten több dolgot is, s win sem tud egy időben egynél többet telepíteni.
Flasht egyetlen egyet szedtem le, a linken érkező oldalról, nem is volt több verzió ott, csak annyi ,hogy a különböző rendszerekhez való , de mivel a rendszernevekhez is igazítva volt, röhögve felment, nem kellett hülyén lesni ,melyik lesz jó.Megosztott mappákat nem tudom, hálózaton keresztül ellenben mindent vígan láttam, ami kellett, még céges helyekhez is hozzáfértem arról is.
A linux -különösen az ubi szinten álló homejúzer verziók már most minden előképzettség nélkül ajánlhatóak hétköznapi felhasználónak . Ezeréves gépemen minden hardvert felismert, monitort is beazonosította, amire win nem volt képes sosem. itunes-zal szemben simán másolhatók minden irányba az ipodos zenék, nem csak felfele a podra, pl.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Avagy az összegző bejegyzés, melyben leírjuk, hogy nekünk megérte-e váltani.
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest