Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerbaudhu
tag
Engem is "ráz" az alu MBP-m, először még zavart, de érdekes, hogy nem mindig érzem, pedig szinte mindig töltőről használom. Különösebben nem foglalkoztat, mert azért a ráz és a bizserget szavak közt elég nagy a jelentésbeli különbség, és szerintem ez a jelenség legfeljebb a bizsergés kategóriába sorolható. Nálunk kábelTV van, analóg rendszer, tele analóg erősítőkkel, ha a videó hátuljába beledugom az antennát, attól a pillanattól a vidó fém háza is bizserget, nem ráz, de a MBP-nál jobban bizserget. Ha most ez nálam szempont lenne, a videót is vihettük volna vissza cserére akárhányszor.
Nekem megérte váltani, nagyon nagy szerencsém volt, a 2 videókártyás MBP-kat (9400M - 9600GT) akciózták épp, az áfát vissza tudtam igényelni az árából, így 320e-ért lett meg a gép, ami az utána jövő (csak 9400M-et tartalmazó) sorozat 500e feletti induló árához képest szerintem megérte. Majdnem másfél éve használom, néha nagyon idegesít, de általánosságban véve nagyon szeretem, főleg a Garageband, az exposé, a spaces, az automator, a mail, a time machine és a quicklook tetszik, az itunestől, az iphototól meg falra tudnék mászni
Scannert kb 10 perc volt működésre bírni SANE, firmware és parancssori kopipésztek beiktatásával is, pedig nem vagyok egy linux guru, azóta jobban szuperál, mint win alatt, az usb-s tv tunerem viszont soha nem fog működni OSX alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Avagy az összegző bejegyzés, melyben leírjuk, hogy nekünk megérte-e váltani.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest