Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gerbaudhu

tag

Engem is "ráz" az alu MBP-m, először még zavart, de érdekes, hogy nem mindig érzem, pedig szinte mindig töltőről használom. Különösebben nem foglalkoztat, mert azért a ráz és a bizserget szavak közt elég nagy a jelentésbeli különbség, és szerintem ez a jelenség legfeljebb a bizsergés kategóriába sorolható. Nálunk kábelTV van, analóg rendszer, tele analóg erősítőkkel, ha a videó hátuljába beledugom az antennát, attól a pillanattól a vidó fém háza is bizserget, nem ráz, de a MBP-nál jobban bizserget. Ha most ez nálam szempont lenne, a videót is vihettük volna vissza cserére akárhányszor.

Nekem megérte váltani, nagyon nagy szerencsém volt, a 2 videókártyás MBP-kat (9400M - 9600GT) akciózták épp, az áfát vissza tudtam igényelni az árából, így 320e-ért lett meg a gép, ami az utána jövő (csak 9400M-et tartalmazó) sorozat 500e feletti induló árához képest szerintem megérte. Majdnem másfél éve használom, néha nagyon idegesít, de általánosságban véve nagyon szeretem, főleg a Garageband, az exposé, a spaces, az automator, a mail, a time machine és a quicklook tetszik, az itunestől, az iphototól meg falra tudnék mászni :D

Scannert kb 10 perc volt működésre bírni SANE, firmware és parancssori kopipésztek beiktatásával is, pedig nem vagyok egy linux guru, azóta jobban szuperál, mint win alatt, az usb-s tv tunerem viszont soha nem fog működni OSX alatt...

Új hozzászólás Aktív témák