- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
válasz
bmwk1200s #53 üzenetére
ezen pont nemrég agyaltam, és flesseltem egy sort hogy mennyire durva, hogy az apple -nek van a kezében a hardver is és tehetné meg hogy szanaszerteszét optimalizálja a rendszerét és konzol szintű teljesítményt hozna ki belőle (PS3 is OpenGL grafikát használ... nem lehetetlen a dolog)...
és ottvan a microsoft akik meg csak szoftvert készítenek, és a directx windows only mégis egymást tapossák a VGA gyártók, hogy a legújabb DX-et ki támogatja előbb...
nem fordítva kéne hogy legyen ez, úgy logikusan nézve a dolgot ?djozsi: hmm azthittem opengl alapú... valahol ilyet olvastam
-
oO7
őstag
bocsi lusta vagyok, nem olvastam el teljesen az összes hozzászólást...
a screenshot -os problémádra esetleg még megoldás lehet a OneNote (ha van kéznél)... ott Win+S és beállítástól függően ablakkijelölés vagy manuális kijelölés... majd szintén (ha akarod csak egyszeri) beállítás után kérheted a note -ba vagy a clipboard -ra a készített képet... de mondjuk csatlakoznék moonman -hez is akár a snipping tool -al kapcsolatban... rá tudod bind-olni valami billentyűkombóra és már kész is vagyOneNote jegyzetelésre megintcsak... Win+N és már ottis a kis jegyzeted... nem kell save -t nyomni automatikusan ment
VAGY
ha ragaszkodsz a gadgetekhez bizonyos funkciók miatt akkor azokat is előre tudod hozni a Win+G kombóval...remélem tudtam újat mondani
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Ninebot e2 plus garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged