- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Akkor érted mire gondoltam
, az A14 maradjon csak telefonokban meg akinek csak netezni kell. Viszont itt a külömbség köztünk nekem 6 Gb nem lenne elég, több kell.
A kiváltást átrágtam már, nagyon nyűgös vagyok a rendszer minden kis nyavajájára de több bajom lenne egy mai trendek szerinti gémernek mondott lapossal.
Ismerem a rendszert volt ipad mini 5-öm meg iphoneom is, tudom mik a buktatói, de engem nem akadályozna. -
vakablak93
őstag
Leginkább a memória növekedett mennyiségére céloztam de ettől függetlenül klassznak tartomhogy egyre kisebb olcsóbb eszközökben is elérhető az M1.
Nyilván ha Netflix+Youtube+Facebookra akarja valaki a tabletjét használni akkor valóban nincs külömbség, de akkor egy A12 és az M1 ultra között se lesz.
De alapvetően már ott bukik amit mondasz hogy az egyik max 6 Gb ramot támogat ami brutális külömbség egy már multitaskingra is alkalmas rendszeren mint amilyen az ipad os, egy telefonba oké az A14, egy tabot már emiatt is visszafog.....De én alapvetően mindenesnek venném, mert bár szeretem a gémer laposokat, a mostanim helyére már nincs mit venni...
Így alternatíva után nézelődök, egy M1-es, vagy újabb ipad mini már jó lehet majd hogy elbúcsúztassam a PC-t. Minden felhasználásomat meg tudnám már simán oldani rajta. -
vakablak93
őstag
Na végre nem csak a csúcsmodellben van használható méretű memóriamenyiség, az M1 is nagy királyság, ha majd legközelebb a mini frissül ( tudom még messze van hisz tavaly frissült) akkor remélem az is ilyen lesz, na akkor visszatérek majd.
Ami a 64 Gb modellt illeti, kövezzetek meg nekem nem kéne több tárhely, ellenben örülök hogy annyival olcsóbb.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged