- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Akkor érted mire gondoltam
, az A14 maradjon csak telefonokban meg akinek csak netezni kell. Viszont itt a külömbség köztünk nekem 6 Gb nem lenne elég, több kell.A kiváltást átrágtam már, nagyon nyűgös vagyok a rendszer minden kis nyavajájára de több bajom lenne egy mai trendek szerinti gémernek mondott lapossal.
Ismerem a rendszert volt ipad mini 5-öm meg iphoneom is, tudom mik a buktatói, de engem nem akadályozna. -
vakablak93
őstag
Leginkább a memória növekedett mennyiségére céloztam de ettől függetlenül klassznak tartomhogy egyre kisebb olcsóbb eszközökben is elérhető az M1.
Nyilván ha Netflix+Youtube+Facebookra akarja valaki a tabletjét használni akkor valóban nincs külömbség, de akkor egy A12 és az M1 ultra között se lesz.
De alapvetően már ott bukik amit mondasz hogy az egyik max 6 Gb ramot támogat ami brutális külömbség egy már multitaskingra is alkalmas rendszeren mint amilyen az ipad os, egy telefonba oké az A14, egy tabot már emiatt is visszafog.....De én alapvetően mindenesnek venném, mert bár szeretem a gémer laposokat, a mostanim helyére már nincs mit venni...
Így alternatíva után nézelődök, egy M1-es, vagy újabb ipad mini már jó lehet majd hogy elbúcsúztassam a PC-t. Minden felhasználásomat meg tudnám már simán oldani rajta. -
vakablak93
őstag
Na végre nem csak a csúcsmodellben van használható méretű memóriamenyiség, az M1 is nagy királyság, ha majd legközelebb a mini frissül ( tudom még messze van hisz tavaly frissült) akkor remélem az is ilyen lesz, na akkor visszatérek majd.
Ami a 64 Gb modellt illeti, kövezzetek meg nekem nem kéne több tárhely, ellenben örülök hogy annyival olcsóbb.....
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, az A14 maradjon csak telefonokban meg akinek csak netezni kell. Viszont itt a külömbség köztünk nekem 6 Gb nem lenne elég, több kell.