- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Leginkább a memória növekedett mennyiségére céloztam de ettől függetlenül klassznak tartomhogy egyre kisebb olcsóbb eszközökben is elérhető az M1.
Nyilván ha Netflix+Youtube+Facebookra akarja valaki a tabletjét használni akkor valóban nincs külömbség, de akkor egy A12 és az M1 ultra között se lesz.
De alapvetően már ott bukik amit mondasz hogy az egyik max 6 Gb ramot támogat ami brutális külömbség egy már multitaskingra is alkalmas rendszeren mint amilyen az ipad os, egy telefonba oké az A14, egy tabot már emiatt is visszafog.....De én alapvetően mindenesnek venném, mert bár szeretem a gémer laposokat, a mostanim helyére már nincs mit venni...
Így alternatíva után nézelődök, egy M1-es, vagy újabb ipad mini már jó lehet majd hogy elbúcsúztassam a PC-t. Minden felhasználásomat meg tudnám már simán oldani rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 120.000ft!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest