Hirdetés
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Szerencsére a Battlefield nekem szerencsésnek tűnik, ha nem is jobb az FX de mind a 8szál pörög 80-90%-on. SP-nél meg az a 5-6fps különbség nem izgat. Mindjárt itt a Deus Ex meg a BF1 is DX12-es címnek majd azokban meglátom, de nem hiszem hogy a CPU lesz a szűk keresztmetszet.
-
Xaels
félisten
Ez így van... De ettől függetlenül én nem vennék i5 4440-et 40k-ért csak mert később bele tudnék rakni a helyére egy olyan CPU-t amit nem fogok tudni megengedni magamnak. Pláne gáznak tartom, hogy az i5-ök csak 4szálon tudnak dolgozni még a 60+os kategóriában is. Inkább feljebb húzom a grafikát és GPU limittel játszom

-
Xaels
félisten
Persze minden attól függ mennyire sikerül olcsón beszerezni és mire kell. A szegény AM3+nak manapság rengeteg lemaradása van technikailag, bár a többségével együtt lehet élni. Nem túl régen raktam össze egy 8320-as konfigot. Mindenre elég amire kell. Amit ajánlottak i5-öt meg használtan is annyiba került mint amennyibe a procit meg a lapot vettem, cserébe max 4szálat tudott. AM4 drága lesz amikor megjelenik. Majd ha lesz megfelelő utód akkor majd ráérek azon agyalni mire cseréljem bár filmezni meg játszani ez is elég lesz egy darabig még.
-
nemlehet
őstag
Bár én AMD párti vagyok, de belátom józan ésszel, hogy nem igazán érik meg most az FX-ek. 2011-ben a 8150 jó vétel volt, mostmár nem lenne az, még használtan sem. A 83xx meg pláne nem az. Azért a fogyasztása tényleg el van szaladva a teljesítményéhez mérten, pedig 10 wattokon én nem izélek.
Ha nem sürgős a váltás vagy vásárlás én tuti megvárnám a Zent, ha gurít egy jót az AMD legalább az i5-ök szintjén akkor lehet egy kis árverseny, plusz a használt cuccok ára is le fog esni kicsit, mert az intel is tuti kontráz majd.
-
domos
senior tag
AMD procira egy fillért nem költenék, főleg nem régi FX/Phenom II-re.
-
nemlehet
őstag
Hát én FX-be már nem fektetnék. Nekem is 8150 van, meghúzva (pedig nincs alá 50k-s lapom csak 30). Vagy megvárnám a zent, vagy vennék egy használt i5-öt.
Amúgy valószínűleg túlhúztad, egy haveromnál is baj volt ezzel, bár az gyári lefogatóvolt, de gondolom csavarbehajtóval küldte meg vagy tudom is én.
-
Xaels
félisten
FX 8320-ra nagyjából 50k-t kell szánni ha rendes alaplapot is akarsz alá, látom hűtőd az van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest