- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Te jó Isten.
Ez nem semmi, az biztos. Magasan ver eddig mindent. Szintetikus tesztek alapján persze.
-
vicze
félisten
Tyű azért az, hogy rámászik a A4-5000-re az kemény...
Atommal mégis mit szeretne az Intel?Az azért érdekes, hogy bizonyos HTML és web-es tesztekben, amik azért főleg 1 magos teljesítményre mennek rá, ott az A15 még erősebb. Ennek az okára azért kíváncsi lennék. Java-ban viszont csúnyán letolja.
Egy Linpack singel/multi-ra azért kíváncsi lennék, hogy látszódjon a skálázódás.
Bár arra is kíváncsi lennék, hogy milyen eset lesz, mikor 2 mag nem lesz alvó állapotban.(teszteken kívül)
-
tjb007
nagyúr
Anandék tesztje egy "kicsit" részletesebb: [link]
Ahhoz képest, hogy csak limitált idő állt minden meghívott rendelkezésére, ők elég sok mindent lefuttattak, páran a Quadrant és AnTuTu párosnál nem is jutottak tovább.Amúgy most olcsóbban lehet lehet hozzájutni az MDP-hez, tavaly az APQ8064-es telefon még 1300 dollárba került, az MSM8974-es viszont már "csak" 800-ba, ami egyáltalán nem rossz ár (a tablet 1100 dollár).
-
vicze
félisten
Hát ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy Tegra4 my ass...
Ki írta, hogy a 800-as nem lesz sokkal gyorsabb?
-
Ádám16
addikt
Jönni is fognak szvsz. Július 11-én számítok egy izmos bejelentésre, s az már szerintem legkésőbb ősz végén a forgalomban lesz. Ha nem hülyék, így fogják csinálni.
Ed3r_X_: Azért nekem egy-két alap dolog hiányzik a rendszerből. Hogy ne csak a levegőbe beszéljek: ha már noticenter nincs, értesítések rendbe lehetnének a csempéken, "other" mappa tárterületének redukálása, FHD felbontás támogatása.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Dilikutya #20 üzenetére
"Lumiák ugyanúgy skálázódnak, mint az androidos készülékek, csak kevesebb a kín a rendszerrel."
Nem, csak más jellegűek a kínok..."Meg persze a Nokia igyekszik a drágább készülékeit több szolgáltatással felszerelni"
Hála a jó égnek ez nem teljesen igaz. Az extra szoftverek futnak az olcsóbb Lumiákon is, ami frankó. Egyedül a nemzetközi offline navinál kavarnak csak, de szerintem ez belefér. Persze ott a kamera, mint megkülönböztető funkció, de erre meg fel lehet hozni példának a 720-at, ami szintúgy egész értékelhető kamerát kapott...Ed3r_X_
Nem csak az. De tényleg javul. Ha egyszer elérjük azt a csudijó MS-féle jövőképet... -
Ádám16
addikt
A Nokia nagyon igyekszik, szerintem kb. csak a Microsoft hátráltatja a nagyobb fejlődésben.
S mielőtt bárki elkezdené, WP párti vagyok, örülök, hogy mellettük döntöttek a finnek, de azért keményen van még hol fejlődniük, pl. most adták ki a NOVA3-at, miközben a vas már régóta kint van alá, a többi hardverigényes játékról ne is beszéljünk, mert nem sok van... -
satz18
őstag
Egyrészt nem értem mi a különbség. Másrészt nézd meg mennyit fogyaszt az AMD temash processzora. Harmadszor pedig hasonlítsd össze max terhelés mellett a sony xperia Z és az i5-ös w700-as acer üzemidejét. Nem én tehetek róla, hogy a mobilgyártók arra verik magukat, hogy 1 mm-el vékonyabb telefont gyártsanak, mellette 400 feletti pixelsűrűséget. A helyett, hogy normális aksit tennének bele. Fejlődésre igen is szükség van. Aksi és teljesítmény fronton is. A minek gyorsabb kijelentés nem viszi előre a fejlődést.
-
Dilikutya
félisten
Az nem baj, ha a rendszer ugyanúgy fut. Az a baj, ha már azért is felárat kell fizetned, hogy a rendszered ne akadjon. Nem azért veszel egy eszközt, hogy operációs rendszert futtass, a rendszer csak azért van, hogy az eszközöd használható legyen.
Androidon is főleg játékok igénylik a jobb hardvert (magán az Androidon kívül persze).
Lumiák ugyanúgy skálázódnak, mint az androidos készülékek, csak kevesebb a kín a rendszerrel. Meg persze a Nokia igyekszik a drágább készülékeit több szolgáltatással felszerelni, míg androidon erre jóval kevesebb törekvés van, főleg ha az érintetlen rendszert rakják rá. -
Viper26
nagyúr
Ez egy telefon, nem PC.
Egyébként új akkutechnológia kéne, mert a jelenlegi megoldásokat már rég kinőtték a soc-ok, ezért nem is értem miért van ez ilyen szinten erőltetve...aztán a segged a földhöz verheted, ha egy napi aktív használatot (9-10 óra) kibír a telefon.
Szóval előbb kéne tisztességes akku, mert ez már lassan kezd olyan lenni, mintha alap nélkül akarna házat építeni az ember...lehet, csak értelme nincs.
-
blade zte
őstag
Azért majd jó lesz a 3. Generációs négymagosok "harcában" látni wp8-at. De ha tippelnem kell, és nem volt négymagos s4-es, és s600-as procijuk sem, akkor ez a telefon 200ezer alatt biztos nem kezdhet, amikor max 150-nek kéne lennie.
-
satz18
őstag
válasz
dreamdancer #12 üzenetére
A crysis 3 meghajtásáig van még hona fejlődni. Olyan sztem nincs, hogy túl erős hardver, max olyan hardver, ami egy adott feladathoz elég és a jobbat nem tudná kihasználni. Ugyan úgy, mint hogy nincs megfelelően nagy HDD, csak olyan ami lassabban telik meg.
-
dreamdancer
őstag
Mondjuk ilyen vas (800) mellett óhatatlanul FHD kijelzőt képzelnék, HD-n vagy WXGA-n még durvább játékok vagy FHD filmek sem tudnák kihasználni ezt a hardvererőt.
-
xmaas
őstag
Jojjenek csak minel hamarabb ezek is meg az uj Sony keszulekek legyen rendes ellenfel az S4 -nek mire osszejonn a kis penzem vasarlasra
-
tcp
tag
amikor olyan alkalmazás készül, ami nem megy az 512MB memóriával szerelt WP8-asokon, akkor ugyanígy megy a sírás, hogy ez most miért csak a csúcskészülékekre. Lassan el kellene dönteni a fórumozóknak, hogy legyenek e excluzív appok, amik nem futnak a gyengébb vasakon, cserébe kihasználják a top készülékek minden erejét, vagy ne legyenek ilyenek, minden menjen egy 520-ason ugyanúgy, mint egy 920-ason...
-
tjb007
nagyúr
Nem feltétlenül kell egyből telefonra gondolni, lehet akár tablet is.
-
mathaus=)
senior tag
Az a "baj" a Windows Phone-nal hogy ugyanúgy fut egy ilyen erőművön mint egy Lumia 520-on.
-
Snapdragon 400? Hmmm... Fincsi lesz
-
Wa2x_
veterán
Na, beindult a Nokia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Horgász topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest