- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
satz18
őstag
Egyrészt nem értem mi a különbség. Másrészt nézd meg mennyit fogyaszt az AMD temash processzora. Harmadszor pedig hasonlítsd össze max terhelés mellett a sony xperia Z és az i5-ös w700-as acer üzemidejét. Nem én tehetek róla, hogy a mobilgyártók arra verik magukat, hogy 1 mm-el vékonyabb telefont gyártsanak, mellette 400 feletti pixelsűrűséget. A helyett, hogy normális aksit tennének bele. Fejlődésre igen is szükség van. Aksi és teljesítmény fronton is. A minek gyorsabb kijelentés nem viszi előre a fejlődést.
-
satz18
őstag
válasz
dreamdancer #12 üzenetére
A crysis 3 meghajtásáig van még hona fejlődni. Olyan sztem nincs, hogy túl erős hardver, max olyan hardver, ami egy adott feladathoz elég és a jobbat nem tudná kihasználni. Ugyan úgy, mint hogy nincs megfelelően nagy HDD, csak olyan ami lassabban telik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Hegesztés topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciókamerák
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest