- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Elég kevesebb? Adják olcsón, és akkor ez tényleg elöny lesz a wp8 OS-nek. Amíg drágább, mint az android, addig csak azok kapnak több zsét az olcsóbb hardverért. Csórók. Mellesleg én elfuttathatom a wp8-at fullosan ha megcrackelik, te akadozva az androidot a drágább telóddal. Persze amíg nincsenek ilyen dual OS gépek...
Most meg ülj le szépen, és nézd, ahogy az android mostmár optimalizálódni fog valószínüleg(ha még nö mostanában, akkor elhúz kinézetben a többiek melett, mint a sicc) , és nem hinném, hogy emelkedne az alapkövetelménye sokat, ellenben az már egy kérdés, hogy mit kezdenek a többi OS telójai az android RAM-ot kicsit sem spóroló játékaival(például nagy textúrák betöltése) -
blade zte
őstag
De besz*rtam egy pillanatra, aztán megláttam hogy 2 mag. Még jó hogy nem olyan erös mint az android. Ez megnyugtat hogy a windows továbbra is hülye a legjobb procival kiadni, mert ha az lenne a legjobb, akkor az android elvesztené ezen elönyét, a win átvenné a hatalmat, és extragagyi lenne a sok alsókategóriás wp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Xbox Ultimate előfizetések
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest