Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wlac

Ármester

Sohasem tekintettem a mobileszközökre komoly játékkonzolként, de a GTA széria és más hasonló kaliberű programok miatt már kénytelen vagyok. Láttam én is több androidos rendszert, azonban ehhez a Powershellhez hasonló megoldásút nem. Itt tetszik, hogy a PS Vita kompaktságához hasonlóan a "kijelző" középre kerül, nem pedig a kontrollerre. Az androidosoknak valóban van választásuk, az IOS pártiaknak azonban (JB nélkül legalábbis) nincs. És ez bizony gáz.

Akármennyire is szeretem a Logitechet, ez a kontroller úgy gagyi, ahogy van. Ha tízezer forint körül adnák, még el is gondolkodnék rajta, azonban ezt így és ennyiért felesleges is volt kiadniuk. A fő gond egyértelműen a joystickok hiánya. Árkád játékokat persze lehet ezen is játszani, de a neten található videók alapján a komolyabb cuccok már csak úgy mennek, hogy egy-egy művelet (Dead Trigger esetében a fordulás) erejéig bele kell nyúlni a képernyőbe. Az ötlet tehát remek, a kialakítás első ránézésre jó, de ezt így felesleges volt piacra dobni. Csak remélni merem, hogy jönnek majd a konkurensek.

Új hozzászólás Aktív témák