- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
válasz
localhost #174 üzenetére
Épp elfogyott.
Van jobb:
U.S Ambassador to Nigeria
Plot 1075 diplomatic drive
Central district area, Abuja
Email: jentwistle69@diplomats.comDear beneficiary,
This is to inform you that after an official meeting held with the (IMF), the President of Nigeria and Minister of Finance and also the EFCC concerning unpaid and unclaimed funds to foreign beneficiaries, just like you. I was very much annoyed when I found out that you have paid much money yet you never receive your funds and that prompted me to help you.
I shall be coming to your country for an Official Meeting and I will be bringing your funds of us$1.2 million along with me through United States diplomatic mission to your country. And this time I will not go through customs because as an USA ambassador to Nigeria, I am a USA government agent and I have the Veto Power to go through customs. Just like I helped four persons to deliver their funds last year November December 2013 through FedEx courier service and TNT courier service and to prove this to be true, you should track the below tracking numbers and see it for yourself:
1.) www.tnt.com
Tracking no: 123456785However, make sure you track it first and see it yourself because as soon as I am through with the meeting I shall then proceed to your home. (Send me this information:
1. Your full name
2. Cell phone number
3. Address where you want me to bring the package).You are a very lucky person because I shall be bringing it myself now and there is nothing anyone can do about it. Your package ($1.2m) must be registered as an ambassadorial package for me to defeat all odds and the cost of registering it is $77. The fee must be paid in the next 72 hours via western union, so that all necessary arrangement can be made before time will be against us. Send the fee via western union money transfer:
Receiver’s name: OLISA MADU
Address: Nigeria
Street: 58 Embassy drive lane
Text question: in god?
Answer: we trust
Amount: $77
Senders name:
MTCN.....As soon as you send the fee make sure you send me the payment information’s so that I can send my flight schedule to you. Please go through my website and read biography:
http://nigeria.usembassy.gov/biography.htmlI expect you to comply so that the delivery can be completed. If you do not comply, then it will not be my fault if you do not receive your package.
U.S ambassador to Nigeria
Ambassador James F. Entwistle: -
EmberXY
veterán
válasz
localhost #167 üzenetére
Hasonló élményem nekem is volt, de nálam valahogy átjött a spam szűrőn, ezért meg is nyitottam, mint utólag kiderült, kár volt...
Meg is osztom a levelezést, bár gondolni se merek rá, hogy miről maradtam le...
Nice meet you!!! Hogy vagy? Szeretnék találni egy barátja megfelelő.
Szeretne kommunikálni velem? A nevem Svetlana.
Én vagyok Oroszországból. 30 vagyok. Én vagyok egyedülálló nővel. Örülnék nagyon, hogy az megfeleljen
veled.
Majd küldök neked fotót és mondd meg többet rólam.
Ha nem szeretné, hogy az megfeleljen velem, írj róla,
Kérem. Várjuk válaszát,Bye.
Svetlana.Mellékelve egy kép egy fiatal, csinos szőke lányról, szerintem még 20 sincs, nemhogy 30, de ilyen apróságokon nem akadunk fent természetesen.
Poénból válaszoltam rá, szó szerint elküldtem a jó édes szülőanyjába, majd kíváncsian vártam a választ. Jött is nemsokára:
Hello
Ez Svetlana. Boldog vagyok, hogy megkapja a levelet, es elkezdjuk
kommunikaciot veled. Leszek boldog, ha elkuldi nekem a fotot. Hogyan
vagy? Remelem, hogy rendben! Jol erzem magam, es irok neked orom,
szeretek kommunikalni az emberekkel. Azt hiszem, amit kersz magadtol,
hogy miert ugy dontottem, hogy irok neked, azert lehet, mert en vagyok
a disapointed emberek itt. Hallottam az embereket, akik megtalaltak a
boldogsagot tavol az a hely, ahol elnek. Szeretnek talalni egy embert
a komoly kapcsolatokat. Szeretnek letrehozni egy jo es eros csalad.
Ezert ugy dontottem, hogy probalja meg, nem tudom, mit ad nekem a
jovoben. En meg soha nem volt hazasok es nem lehet gyerekuk. Oszinten
szolva en biztos vagyok ebben novic fajta kommunikacio. Szeretnem
elmondani magamrol. Voltam szuletett szeptember 25, 1981. En a
varosban elo Pushkino, a moszkvai regio, nem Moszkva messze. Az en
magassaga 178 cm, sulyom 55 kg. Nem vagyok biztosan, hogy mennyi ez a
huvelyk es a fontot, de remelem, meg fogod erteni nekem. Dolgozom,
mint apolono a korhazban. Szeretem a munkamat. Boldog vagyok, ha
meggyogyul. Segitek nekik vissza, hogy jobban erzi magat. Tudja hogyan
Csodalatos tudni, hogy segitsen az embereknek? Neha, amikor nekem van
egy rossz humor, jottem dolgozni, a betegek es a humor lesz jobb. Most
azt akarom mondani arrol a helyrol elek. Egyedul elek 1 szobas lakas,
nem messze a kozponttol. Nem tudom, ha hallottak mar en varosom. Ami
nekem nagyon tetszik, nagyon szep, de szomoru vagyok, hogy en meg nem
talalkoztam itt egy jo ember. Szeretek setalni korul a varos szabad
idom, vagy moziba menni. Neha jarok A parc vagy menjen a kavehazba. En
is szeretek olvasni konyveket, kulonosen az I mint orosz kolteszet. Es
olyat is olvastam krimiket. Kerem, mondja meg a kedvenc sport. En
sportol, de sajnos nincs eleg ideje. Altalaban megyek a medenceben,
vagy roplabdazik vagy a tenisz. Tetszik piknik a szabadban? Ami engem
illet En nagyon tetszik. En inkabb az aktiv eletmod. En nagyon meleg
es Frank. Szeretem most, kedves es sencere emberek. Nos, mondd meg
tobbet magat, szeretnek tobbet megtudni a hely, ahol elnek. Kerjuk,
mondd el, mit teszel a moka kedveert, mik a kedvenc szorakoztato.
Mondj el mindent magadrol. Szeretnek tobbet megtudni rolad mert tudta,
egymast jobban tudunk kozelebb egymashoz. Lehet kerdezni mindent, amit
akar. Befejezem a levelet ide es akarat varni a valaszt. Uj baratja
Természetesen mellékelve egy kép ismét ugyanarról a lányról, csak másik kép....
Erre már nem válaszoltam, de kis idő múlva megelégelte a várakozást, és rámpirított:
Hello! Ma mar varja a levelet, de nem irt nekem. Miert igy? Nem akarsz
kommunikalni velem, vagy nem lesz idod irni nekem? Szeretnem tudni,
hogy a jobb es ki tudja, hogyan ismerkedett talan a vegen ... Irj
nekem tobbet magadrol, kerlek! Mennem kell, es befejezni a levelet.
Remelem, irj nekem holnap. Bye! Uj baratja Svetlana!
Bele se merek gondolni, hogy mire pályázhatott a fene nagy ismerkedéssel, de végülis nem érte el a célját....
-
Apollyon
Korrektor
válasz
localhost #142 üzenetére
Megnéztem a linket, gagyi kérdőív van hogy az iphoneon pl mi az üzenetek ikonja. És akkor iphoneos ikonok vannak, egy boríték, egy tévé meg a számológép ikonja. Hú de nehéz, de próbálja felébreszteni benned ugye hogy okos vagy és esélyed van nyerni...
Aztán kidob egy 06-90-es telefonszámot hogy ide küldd el ezt a szót és nyersz. Na ja.
Alatta meg szinte pixelméretű betűkkel hogy sms díja 1600 ft + áfa...Komolyan van aki bedől ezeknek?
-
EmberXY
veterán
válasz
localhost #132 üzenetére
"kortyolgatva cipő..."
Nem is tudnék olyan szövegkörnyezetet elképzelni, hogy mindkét szó szerepeljen benne...Én mostanában már csak magamtól kapok spam-eket, ma is kaptam egyet, de a gmail figyelmeztetett, hogy lehet, hogy nem az a feladó, aki feladóként van feltüntetve...
Elgondolkodtam rajta, hogy vajon küldtem-e ma magamnak ilyesmit... -
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
válasz
localhost #116 üzenetére
Üzleti Deal!!!
Good Day-mailben,
Szükségem van a segítségnyújtásra át az elhunyt ügyfél alap $ 18.5M USD a szemem Bank itt Hong Kongban. Ha érdekel válaszolni, hogy én a személyes e-mail chlw12hk@censored.com a további részletekért.Üdvözlettel,
Mr. Ho Chi Wai Lajos
chlw12hk@censored.com -
localhost
Közösségépítő
válasz
localhost #108 üzenetére
Na végre!
Figyeljétek!.... Bókokat!
----------------------------------------
"Bókokat és Üdvözlet,Uponassumption hivatali ez az új demokratikus kormány, sorozatok ofspecial találkozók itthon és külföldön néhány vezetőivel TheWorld monetáris intézmények. Ez kell mondanom, hogy én vagyok elkötelezett toupholding és védelme az alkotmány és a törvények e institutionas valamint eléréséhez magasabb szintű közbiztonságot és securitythrough az ügyészség a bűnözők az államban.
A cél ofthe bizottság egyebek között az, hogy megvizsgálja, ellenőrzi és rendezi alloutstanding teljes folyamatban lévő befizetést a maximális biztonság és recordsbefore nekem azt mutatta, hogy a kifizetés nem történt meg, mint aresult hivatalos gondatlanság. Ez annak köszönhető, hogy sok rendellenesség hadhappened az intézményekben, ahol néhány főhivatalnok a apexinstitutions érdekli a fizetési és együttműködnek withimpostors aki kezében egy hamis port folios a járulékok félrevezette andmisguided a pozícióját a tőke és a lehetőséget, toextort pénzt Ön tette túl már egészen dátum thatexplains miért kap különféle hamis e-mailek és phonecall különböző emberek mindennapi.
Május itinterest ha tudja, hogy a fizetés azóta megtörténtnek througha új biztonsági rendszer teszi gyors megerősítette kifizetéseket, a pénz inescrow, és a számla alapján létrehozott e-mail címét csak a yourreceiver az Ön elállási kódok és diplomáciai Cash Ventures shouldhave küldött egy e-mailt most részleteket, mint ahol és amikor topick fel a pénzt.
Tudod pickup a készpénz tetszőleges banki keresse a környéken. Ha vannak noconvenient helyek közelében van, akkor kérheti, hogy át a cashimmediate az úticélhoz bankszámlához elsődleges swifttransfer vagy probléma, akkor a megerősítése a nemzetközi tanúsítja casher ellenőrzést. Ifyou nem kapta meg a visszavonását kódok még kérjük contactDiplomatic Cash Ventures a Bank. Városi Nemzeti Bank Kapcsolattartó személy: Mr. Amose Gallas TELEFON: +229 99 41 94 34
E-mail: cnb@wss-id.orgA Bank fog ezért 115 $ sok kisebb, mint a pénz Rövidítések az elektronikus számára egyidejű tisztázzuk eltérést a fájlt toenable megkapja a pénzt bármilyen csatornán szeretne nélkül anyquestion, és akkor nem fog fizetni annak érdekében, pénzt.
Írásakor a Bank minden esetben a következő információkat tartalmazza:
Az Ön teljes neve :.................. Banki koordináták :........... Telefonszám :.............. Fizikai cím :................. Az Ön üzletet száma: a 1356990745 Transfer dátuma: 2011/09/02 Várható érkezés dátuma: 14-02-2011 Transact összege: 1.300.000 $ a külföld összeget közvetlenül követi.Végül beinform, hogy a források teljes mértékben mentes zálogjog vagy terhek andare tiszta, világos és nem büntetőjogi eredetű állnak felvenni, ez a garancia a bizonyság a világ Ban k nevében, InternationalMonetary alapok IMF párizsi és a londoni klub a hitelezők, EuropeanEconomic közösségi EGK, EFCC Afrika és a követ által a ourcorrespondence nemzetközi banki elszámolás világ vad. "
-
-
-
EmberXY
veterán
válasz
localhost #64 üzenetére
Igen, végül is ez igaz, csak bosszantó, hogy így a spammerek nyugodt szívvel küldik őket továbbra is, mert tudják, hogy célba ér valamilyen formában...
Ha tudnák, hogy csak felesleges munka, akkor talán nem is küldözgetnék...
(Egyébként én a spam mappában lévő leveleket nyugodt szívvel törölném bármikor, és nem lennék szomorú, ha meg sem érkeznének azok a levelek, tapasztalatom, hogy csupán véletlenül egyik levélre sem mondta még, hogy spam...)
Sebaj, legalább még sokáig olvashatjuk a szórakoztató leveleket ebben a blogban.. -
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
válasz
localhost #55 üzenetére
Pedig már kezdtem örülni, hogy végre én is kapok...
Még azt nem értem, hogy az ilyen emberek miért nem a saját országukban, saját nyelvükön próbálják hülyíteni az embereket?
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy mégis mire számítanak, vagy tényleg vannak olyan hülyék, akik ilyesminek bedőlnek? -
EmberXY
veterán
válasz
localhost #53 üzenetére
Csak az a borzasztó, hogy még mindig vannak olyan barmok a világon, akik azt hiszik, hogy a 'gugli transzlét' a célnyelven 100 %-ban értelmes szöveggé alakítja a fordítani kívánt tartalmat.
Siralmas, hogy emberek azzal próbálkoznak, ami még egy 6-7 éves gyerek számára is feltűnően "baromság", hiszen ehhez nem kell tájékozottnak, X diplomásnak lenni, elég mindössze annyi, hogy az ember tud olvasni.... ---> aki ilyesminek bedől, vagy egyáltalán elgondolkodik rajta, azzal komoly gondok vannak szerintem....Szerk.: Te hol kapsz ilyen leveleket (nekem is kellenének, olyan jót lehet rajtuk nevetni!!!) ? Én ilyeneket nem kapok, csak Viagrás termékajánlatokat....
-
localhost
Közösségépítő
válasz
localhost #34 üzenetére
Már csak azon okból is, hogy ma MEGINT MILLIOMOS lettem!!!
"Erosítse meg 2010 ÉVES DÍJ!
Örömünkre szolgál tájékoztatni Önt, hogy kialakult a gyoztes az elso kategória a promóció, gyoztesek felvette a számítógépes rendszer, levonni a vállalatok és a magánszemélyek az e-mail címeket az egész világon. Az felhívja voltak hivatalosan is bejelentette, szeptember 29, 2010. Van tehát oda egyösszegu € 1.000.000.00 (Egymillió euró), amely a gyoztes fizetik ki a kategória gyoztes.
Megjegyzés: A hivatkozás könnyen és azonosítására, találja meg a hivatkozási számot, gyártási számú, jegy sorszáma. Ne feledje, hogy idézni ezeket a számokat az Ön levelet igényünket Tanszék, valamint a következo adatokat;
(I) Hivatkozási szám: 947/120/843/Bv
[Ii] jegy száma: TL416 / 372/525/40
[Iii] Batch szám: 3764881-082-NL
[Iv] Sorozatszám: 7-30-14-18-1509
[V] Lucky Number: 33-10-20-24-34-44
Kérjük, forduljon Sponsorlotterij kereset részleg azonnal esedékes feldolgozása és utalványozása a pénzdíj, hogy Ön kijelölt számlára az Ön által választott:
Mr.Frank Henrik.
Tel: +31-617-462-480
Fax: +31-847-144-414
EMAIL: infoclaimdept2010@aol.nl
Tisztelettel,
Mrs. Mary Domani Wilbeirt.
Nyilvános kapcsolat tisztviselok.
www.sponsorbingoloterij.nl
Fizetett Bingo Loterij nemzetközi Award 2010"(/I) -
localhost
Közösségépítő
válasz
localhost #29 üzenetére
Megint nyertem! HURRÁ!
--------------------- idézet ----------------------
Comfirm a nyero!
Ez az e-mail értesítést kapunk, hogy már megnyerte a Sum of (1,000.000.00 euró) csak egy E-mail Lottó Program tartott Amszterdam, Netherlands.Contact a követelést tiszt a nyero hivatkozások További információkért és az állítást.
Név: Dr.Kees Hazes
Telefon: 0031616237220.
Válasz e-mail alább:
emailpromoorg@aim.comA nyertes hivatkozások az alábbiak:
1. Hivatkozási szám: GDX647/28/32/80
2. Batch szám: 86931953/FM
3. Jegy száma: NL186/13/485
4. Díj száma: DH53/98/119INGGratulálunk!
Üdvözlettel,
Mrs.Saskia Rutger
Operations Manager.a -
EmberXY
veterán
válasz
localhost #27 üzenetére
Nyers fordításban:
"Gratulálok a választás, mint a mi VIP státuszt! Élvezze a kedvezmény! És fél vásárolni fél kapunk meg akciós termék az opcionális (multi-sport cipő NIKE. Vásárlása egy pár Adidas 750 yuan) vagy (top LV.GUCCI könyv A vásárlás az ugyanabban a mappában 750) vagy a (világhírű férfiak és nők nézni a 1600 yuan kötelező) Kérem, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálat segítségével az alábbi módszerek kiválasztása"
Honlap: egér kattintson>>> About Me <<<Jobb klikk <<<mehetsz közvetlenül a honlapon
Yahoo első ipar keresése (részegen szerelem márka) Ó megtalálhatják a cég weboldalán
Mi P Plus kereskedelem - Welcome:
(Termékeink között ~ LV Louis Vuitton Chanel COACH GUCCI táska. Mobiltárca. NIKE Adidas cipő. Rolex. OMEGA. Montblanc órák és így tovább. Apparel. Kiegészítők. A ház telefon. Dvd filmek koreai japán televíziós dráma sorozat) mindent ~ Nincs kép az áru tárolására nem jelenti azt, nem kell túl sok fajta áru ~ ~ Nem lehet közzétenni az összes üzletek, hátha más emberek, mint az építési termékeink ~ tudok küldeni képeket meg a yo!Egy másik jel nagykereskedelem. Kiskereskedelemben. Szállítmány. Egy másik jel részmunkaidőben. Üzemeltetési személyzet. Japán vezetők szivattyútelep ~ szívesen kérni
Utánvéttel! Lehet nézni elégedetten további fizetési árut! "
******************************************************************Én egy levágott lófejet küldenék a feladónak.
Gratulálok, hogy ilyen spam-eket kapsz, én mostanában alig veszem őket figyelembe... -
zoo8800
veterán
válasz
localhost #23 üzenetére
Ilyen szerencsés nem vagyok, de legalább lesz egy jó állásom!
Salutation
I am addressing you on behalf of the HR department of a large company.
Our company has been working in different fields, such as:
- supporting business in Europe and other countries
- bank accounts opening and maintenance
- private undertaking services
- etc.We are searching for partners in Europe:
- salary 2.600 euro + bonus
- part-time job- free timetable
If you would like to be a regional manager in Europe send us your contact information: Jeffrey@europe-citezen.com
First Name:
Last name:
Country of living:
City
E-mail:
Phone:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged