- Vodafone mobilszolgáltatások
- James Bond órája is lehetne a Black Shark Watch X Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crafter32
őstag
Én biztos nem merném az ágyon tölteni, hogy az egész ház leégjen. Vagy ott merjem -e hagyni töltőn mikor a gyerek alszik? Ez Trollkodás?
Pont fordítva, emberi hülyeség lenne aki elhisz bármit is (bármyelyik oldalról) és megmeri kockáztatni, hogy vegyen egy Note7-et addig míg ki nem derül a teljes igazság. Ez már nem Stvee Jobs kategória, hogy rossz helyen fogod az Iphone-t azért nincs térerő - ez tűz ami ember életbe kerülhet. -
Mercel
senior tag
Értjük. Vettél egy Note 7-et most kicsit zavaró, hogy problémás a készülék és hogy többen kifejeztèk , hogy ez igencsak necces.
Elején tipikus emberi reakció, hogy az nem lehet sz*r amit ééén megvettem.
De attól, hogy tipikus nem kevésbé cink.Mellesleg inkább volt trollkodás a reakciód mint azok amire válaszoltál..
Amúgy nem vagyok irigy - BlackBerrym van ami minden macerája dacára is másik kategória - Boccs
(na EZ trollkodás volt)[ Szerkesztve ]
Marcel
-
RudY
addikt
A trollkodásokat leszámítva, a Samsung nem nyilatkozik a Reuters-nek olyan dolgokat, amiknek nincs megfelelő alapja. Nyilván nem fogják maguk alatt vágni a fát. [Samsung's Galaxy Note 7 shipments delayed due to quality testing]. Az itt olvasott cikkben is meg lett említve ez az alap, talán érdemes lett volna eleve belinkelni, de ez legyen más baja.
Vannak bőven hibás Samsung készülékek (nemcsak a telefonok között), ahogy más gyártónál is, ha nem így volna, akkor most az lenne a csúcskirályszuper piacvezető, minden konkurenciát lenyomva. -
blueMerle
veterán
A ma átvett Note 7 is megy gyönyörűen.
Értem, ez csodás, és minden tulaj azt hangoztatja hogy de 24 órája és két napja megy már hiba nélkül, tehát minden a legnagyobb rendben. Igazán minden rosszindulatot mellőzve de ezen azért ugye te is mosolyogsz egy kicsit, nem? Ha fagy, ha nem indul vagy ha robban az bőven előfordulhat akár hetek-hónapok alatt is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- James Bond órája is lehetne a Black Shark Watch X Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Peugeot, Citroën topik
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest