- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tényleg jobb lehet nem átvinni, azt hiszem, megtartom a régi PM-est inkább ezeknek, az újhoz meg nem rendelek webshopokat, ott nyugi lesz.
Tuomas: Igen, az ingyenest használom, általában ha valamiért nem kell fizetni, akkor nem fizetek, sok kicsi sokra megy.
Jelen helyzetet viszont még átgondolom, az 5 cím nekem se lenne éppen fölösleges.
-
Domonkos
addikt
Es az OS ugyeben mik a terveid? Gondolok itt az asztali es hordozhato eszkozokere is.
Management engine, security processor?
Telefon modem, hardveresen nem levalaszthato mikrofon, stb.?
Nem piszkalodasbol kerdezem, csak erdekel, hogy az en threat model-em hogy viszonyul a tobbiekehez. -
Tuomas
addikt
Az én tapasztalatom pozitív, minden tekintetben.
Szerintem egy próbát tenni mindenképp megéri az ingyenessel, főleg gmail után, aztán ha beválik, akkor tudod mérlegelni, hogy szükséged van-e nagyobb csomagra.
Annyi, hogy igen, az elején rá kell szánni egy kis időt, amíg átírod az emailjeidet a regelt helyeken, de csak 1x kell rászánni az időt. -
Tuomas
addikt
Közben szerkesztettem a hsz-em, linkeltem pár segédanyagot a migrálásról.
A régi e-mailjeimet nem költöztettem én át, csak a regisztrációimat irogattam át, szép lassan fokozatosan (ahogy kedvem volt) váltam le pl gmailről, ma már csak a legfeleslegesebb emaileket kapom oda.+ infó: már készül a proton drive is, év végén vezetik be, naptár is lesz hamarosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Microsoft Excel topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- RAM topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest