- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blueMerle
veterán
Őszintén szólva én sem tudtam erről, csak nemrég lett 80-as net, a router egy 3 antennás 300Mbps-es szörnyeteg, másik itthoni notebookra gond nélkül áttolta a 80Mbps-t (lenovo), az én HP-mra az istenért sem. Beállításokban gond nem lehetett ugye, a laptopomban elvileg N-es kártya....hát igen....és ekkor jött a hidegzuhany mikor kiderült hogy papíron N-es ez, csak 65Mbps. Kérdem én milyen N-es szabvány ez??? 150, 300 és 450-ről már hallottam de 65-ről??? Ez szvsz a fogyasztók tudatos megtévesztése, ha egy ilyen csonkolt kártyát raknak bele, akkor illene feltüntetni...ja persze csak akkor már annyian meg se vennék ugye? Nekem ez hatalmas érvágás, kábelen nagy gond lenne megoldani így most feleslegesen fizetem 1 évig a drágább és gyorsabb csomagot. És ennél a pontnál döntöttem el hogy ez volt az utolsó HP termék amit vásároltam, eleget szívtam velük, pláne az előző 4515s notimmal. (ott más gond volt, de rengeteg)
-
blueMerle
veterán
802.11b/g/n-es Wi-Fi
Persze hogyne, N... a mesékben...nekem is van egy dv6-os aztán az ember olyankor veri a fejét a falba mikor kiderül hogy olyan apróságokon spórolnak minthogy 4313-as broadcom vevő amire rásütik hogy N és a maximális adatátvitel 65Mbps
Úgyhogy szép ez a hw amit belepakoltak, de amíg ilyen pitiáner bosszantó apróságokon fog a HP spórolni, addig én a továbbiakban ezt a márkát hanyagolom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- sziku69: Szólánc.
- VGA kibeszélő offtopik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Napelem
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Macbook Pro M3 Max 14CPU/30GPU 36GB RAM 1TB SSD Magyar bill. - 2027. májusig AppleCare+ garancia
- ASUS TUF Gaming F17 - 17.3" FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év garancia
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- Lenovo L570 i7-7500u / 12gb ddr4/ 500gb Hdd / töltő
- HP Elitebook 840 G11 Ultra5 135U 16/512GB Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De ettől függetlenül gondolom ez arra akart utalni hogy lehet váltani az integrált és az erősebb diszkrét kártya közt.
Úgyhogy szép ez a hw amit belepakoltak, de amíg ilyen pitiáner bosszantó apróságokon fog a HP spórolni, addig én a továbbiakban ezt a márkát hanyagolom.