- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blueMerle
veterán
Őszintén szólva én sem tudtam erről, csak nemrég lett 80-as net, a router egy 3 antennás 300Mbps-es szörnyeteg, másik itthoni notebookra gond nélkül áttolta a 80Mbps-t (lenovo), az én HP-mra az istenért sem. Beállításokban gond nem lehetett ugye, a laptopomban elvileg N-es kártya....hát igen....és ekkor jött a hidegzuhany mikor kiderült hogy papíron N-es ez, csak 65Mbps. Kérdem én milyen N-es szabvány ez??? 150, 300 és 450-ről már hallottam de 65-ről??? Ez szvsz a fogyasztók tudatos megtévesztése, ha egy ilyen csonkolt kártyát raknak bele, akkor illene feltüntetni...ja persze csak akkor már annyian meg se vennék ugye? Nekem ez hatalmas érvágás, kábelen nagy gond lenne megoldani így most feleslegesen fizetem 1 évig a drágább és gyorsabb csomagot. És ennél a pontnál döntöttem el hogy ez volt az utolsó HP termék amit vásároltam, eleget szívtam velük, pláne az előző 4515s notimmal. (ott más gond volt, de rengeteg)
-
blueMerle
veterán
802.11b/g/n-es Wi-Fi
Persze hogyne, N... a mesékben...nekem is van egy dv6-os aztán az ember olyankor veri a fejét a falba mikor kiderül hogy olyan apróságokon spórolnak minthogy 4313-as broadcom vevő amire rásütik hogy N és a maximális adatátvitel 65Mbps
Úgyhogy szép ez a hw amit belepakoltak, de amíg ilyen pitiáner bosszantó apróságokon fog a HP spórolni, addig én a továbbiakban ezt a márkát hanyagolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- Gurulunk, WAZE?!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- Dell Precision 5550 Intel Core i9-10885H Nvidia Quadro T2000 32 GB RAM 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest