- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
"Az a szánalom, hogy nem értitek meg, hogy valakinek kisebb készülékben kéne a nagy erő. "
Nekem is egy ulrabookban kellene egy asztali grafikus munkaállomás ereje. És persze ne is legyen drágább, mint az asztali verzió.
Még ha fizikailag meg is lehetne oldani a dolgot, hogy egy csúcskategóriás phablet hardverét, felbontását, aksiját egy 3,5-4 inches telefonba bezsúfoljuk, akkor sem lenne értelme mérnökórát ölni bele, mert fizetőképes kereslet nem lenne rá, hiszen csak jóvál drágábban tudnák adni ráfizetés mentesen.
Az más kérdés, hogy amúgy sem lenne nagyon értelme, mivel - leszámítva azt az egy-két siránkozót, akik a szokásos tepsizős hsz-t benyögik minden topicba - igény nem nagyon lenne ilyesmire, nem sok hozzáadott értéket nem jelentene egy ilyen méretű telefonban, hogy pl az ebben a méretben szokásos Snapdragon 400 helyett 800 ketyeg benne, vagy 540*960 helyett 1080p a felbontás, különösen, ha összevetjük a brutális plusz költséggel - mert egy ilyen S4 mini pl. a mini 3-szeresébe és a "normál" S4 kétszeresébe kerülne jó esetben is. (De írhattam volna (One/One Mini, Xperia Z/ZR vagy akármelyik más párost),
Így is megy a siránkozás, hogy a minik alig kerülnek kevesebbe a nagytesóknál a gyengébb hardver ellenére, hát kérem a mobilitásnak/ergonómiának ára van.
Ha meg nem csak az e-péniszünket akarjuk méregetni azzal, hogy egy csúcsphablet erejét akarjuk egy maroktelefonba, hanem az a gond, hogy laggol az android a gyengébb vason, akkor meg van alternatíva, lehet választani iphone-t vagy wp-t is.
-
-
Cyberpunk
félisten
Akkor most várj! Beszólt, hogy milyen sz@r, hogy minden csak péklapát. Én beszóltam neki, hogy ez szánalmas. Te beszóltál nekem, hogy ez szánalmas. Jó kis hármast alkotunk nem?
Pont annyira van közöd az én problémámhoz, mint nekem az övéhez. Éppen ezért nincs értelme ezt a bájcsevejt itt folytatnunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest