Új hozzászólás Aktív témák
-
babkukta
senior tag
Persze!! És ennek meg is van az oka
Én szurkolok a Qualcommnak, eddig is jó és erős procikat tett le az asztalra.
Viszont ami az Acert illető, oké, h minden gyártó létrehozza a csúcsmobilját snapi 800al meg 2 giga memó, meg FHD kijelző stb, viszont egyet elfelejtenek... a nevesebb konkurenciákkal egy árban dobják ki ezeket, és ez szerintem nem jó. Adott 180 ezerért Sony, Samsung, HTC. Szerintem ezekkel egy árban nem tud labdába rúgni egy nem oly felkapott gyártó. De ez lehet csak az én véleményem.
Minden esetre ha lenne 10 készülék 1 árban, ebből 6 kínai, a többi meg a már eddig is ismert nagyobb gyártók készülékei, biztos h nem a kínaiból vennék
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Torrent meghívó kunyeráló
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő