- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Joba006 csendes tag A teszt lehet, hogy azt írja  Nekem pl. tegnap görkorizáskor futott a RunKeeper (amitől korábbi telóim bejövő hívás során automatikusan lefagytak), közben zajlott egy hosszú telefonbeszélgetés, GPS persze bekapcsolva. Mindez mellé (hívás is 3/4 óra után még folyamatban) hazaérve WiFi-n RunKeepernek feltöltés, mail, közösségi oldal szinkronizációja, időjárás frissítés, szóval a szokásos "Welcome Home". Egy rossz szava sem volt az E700-nak. Nekem pl. tegnap görkorizáskor futott a RunKeeper (amitől korábbi telóim bejövő hívás során automatikusan lefagytak), közben zajlott egy hosszú telefonbeszélgetés, GPS persze bekapcsolva. Mindez mellé (hívás is 3/4 óra után még folyamatban) hazaérve WiFi-n RunKeepernek feltöltés, mail, közösségi oldal szinkronizációja, időjárás frissítés, szóval a szokásos "Welcome Home". Egy rossz szava sem volt az E700-nak. Azért a neked ajánlott kevesebb memóriával és sokkal kisebb tárhellyel én nem venném meg. Ez csak így rendesen (2GB/16GB) az igazi. Ha egy nagyon használható telót akarsz, akkor vedd meg az "igazi" kiadását és nem fogsz csalódni! Nekem ez az eddigi legszerethetőbb telefonom: szép kép, böhöm aksi (nekem ez talán a legfontosabb), több SIM, korrekt tárhely és RAM. Amennyit már esett szegény (igaz már flipes műbőr tokban), szinte csoda, hogy még működik. Amúgy még egy adalék az Acer hozzáállásáról. Egy eheti incidens miatt meg kell néznem, hogy a fülhallgatóm rosszalkodik, vagy esetleg a jack csatlakozóval van-e gond, ezért utána jártam a garinak. Nem kell rohangálni sehova, hívod az Acer-t (06 1) 555-5200, kapsz egy azonosítót. Utána (mailben kapott kinyomtatott papírral) felhívod a UPS-t, mikorra jöjjenek és hova, elviszik, majd a javítás végeztével házhoz szállítják a készüléket. Azért ez elég korrekt! (ha jól tudom a Samué is hasonló) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Linux Mint
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nekem pl. tegnap görkorizáskor futott a RunKeeper (amitől korábbi telóim bejövő hívás során automatikusan lefagytak), közben zajlott egy hosszú telefonbeszélgetés, GPS persze bekapcsolva. Mindez mellé (hívás is 3/4 óra után még folyamatban) hazaérve WiFi-n RunKeepernek feltöltés, mail, közösségi oldal szinkronizációja, időjárás frissítés, szóval a szokásos "Welcome Home". Egy rossz szava sem volt az E700-nak.
 Nekem pl. tegnap görkorizáskor futott a RunKeeper (amitől korábbi telóim bejövő hívás során automatikusan lefagytak), közben zajlott egy hosszú telefonbeszélgetés, GPS persze bekapcsolva. Mindez mellé (hívás is 3/4 óra után még folyamatban) hazaérve WiFi-n RunKeepernek feltöltés, mail, közösségi oldal szinkronizációja, időjárás frissítés, szóval a szokásos "Welcome Home". Egy rossz szava sem volt az E700-nak.