Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
joysefke #115 üzenetére
"Azzal, hogy azt hiszed a Latex egy valódi alternatívája lehet bármilyen wysiwyg (amit-látsz-azt-kapod) szerkesztőnek": én pontosan tudom, hogy a latexnek nem alternatívája egyetlen wysiwyg editor, csak te szörnyülködsz ezért, én meg előnyként értelmezem.
A word tud már ligatúrákat? A word meg a ppt tud már olyat, hogy akármelyik gépen betöltöd, ugyanúgy fog kinézni? nem tud.
"Azt hogy mennyire alkalmas vagy nem alkalmas nyomdai minőségű alapanyagot készíteni a word": nem alkalmas. a nyomdából pedig nem hajtanak el, mert az emberek zömét nem érdekli a minőség, csak pár tipográfiai fanatikust.
Amikor utoljára próbáltuk, hogy szétküldünk egy word doksit, mindenki belekorrektúrázik, majd azt egyesíted egy vezérdokumentumban és utána kiválasztod, hogy melyik korrektúra a végleges, na az nem működött.
arról most ne beszéljünk, hogy rendesebb többszörösen egymásba ágyazott listánál a latexen kívül minden megfekszik, mert lehet, csak én nem értek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Unraid
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Borderlands 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Windows 11
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest