- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
borcsokj22
csendes tag
Hello!.
Engem is nagyon érdekelne az egész csak hát nem nagyon vagyok otthon a linux témában! Eddig windows szerverem volt csak hát le járt a 180 nap licensz.:S És arra gondoltam és utánna is olvastam hogy itt folytatom a game szeromat.
Nagyon meg örültem hogy a linuxon online webamint is lehet futtatni! Annak az alapjához meg nagyon jó a cikk.
Nos a problémám van egy TP-link-es routerem és egy statikus ip címem. Az utóbbit a no-ip.com -al szeretném megoldani mert azt támogatja a routerom is és nem kell külön kliens hozzá.
-Az elején elakadtam hogy mit hogy merre csináljak. Mert hogy is nagyon sok dolgot nem enged nekem a terminal csinálni Rendszergazda terminállal szoktam csinálni ott be írom a jelszavam és nem enged a var/www/ssl mappát létre hozni! A confikokat se tudom hogy állítsam be mert nem tudom hogy ehhez a no-ip.com os dolgom jó be van e állítva...:S
Egy olyan embert keresnék aki tudna nekem ebben segíteni Skype címemet megtaláljátok a profilba ha ott feltudná velem venni a kapcsolatot akkor ott részlettesen leírnám a problémámat.Válaszokat előre is köszi!.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest