Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• borcsokj22

csendes tag

Hello!.:) Engem is nagyon érdekelne az egész csak hát nem nagyon vagyok otthon a linux témában! Eddig windows szerverem volt csak hát le járt a 180 nap licensz.:S És arra gondoltam és utánna is olvastam hogy itt folytatom a game szeromat.:) Nagyon meg örültem hogy a linuxon online webamint is lehet futtatni! Annak az alapjához meg nagyon jó a cikk.
    Nos a problémám van egy TP-link-es routerem és egy statikus ip címem. Az utóbbit a no-ip.com -al szeretném megoldani mert azt támogatja a routerom is és nem kell külön kliens hozzá.
    -Az elején elakadtam hogy mit hogy merre csináljak. Mert hogy is nagyon sok dolgot nem enged nekem a terminal csinálni Rendszergazda terminállal szoktam csinálni ott be írom a jelszavam és nem enged a var/www/ssl mappát létre hozni! A confikokat se tudom hogy állítsam be mert nem tudom hogy ehhez a no-ip.com os dolgom jó be van e állítva...:S
    Egy olyan embert keresnék aki tudna nekem ebben segíteni Skype címemet megtaláljátok a profilba ha ott feltudná velem venni a kapcsolatot akkor ott részlettesen leírnám a problémámat.:) Válaszokat előre is köszi!.:) :U :U :B

Új hozzászólás Aktív témák