- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
math & statistics for computing students : Ez nálunk analízis néven fut.
mathematics and algorithmics: Ennek egyik fele diszkrét mateknek tűnik, a másik meg AAO-nak (Adatstruktúrák, algoritmusok, objektumok), bár az AAO-ba nekünk jóval több van.
probability and statistics: Ez Valószínűségszámítás és statisztika tárgynéven fut.
mathematics application and software: Na ilyen nálunk nincs
Bár én a fraktálokra emlékszem valahonnan, de már nem tudom hogy milyen tárgy keretei között próbálták megtanítani 
mathematical modelling: Ez is passz.Én amit gondolok róla... sokkal célirányosabb oktatási terv mint ami nálunk van. Ha mindent tudnék amit itt tanítottak nekem.... De így meg elvégzem és szinte semmihez sem értek magas szinten. Igaz mindenre tudok majd valami olyat benyögni, hogy "Jah, arról már hallottam".
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Horgász topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- Moza R5 bundle +brake kit + formula es wheel eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Bár én a fraktálokra emlékszem valahonnan, de már nem tudom hogy milyen tárgy keretei között próbálták megtanítani