- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
math & statistics for computing students : Ez nálunk analízis néven fut.
mathematics and algorithmics: Ennek egyik fele diszkrét mateknek tűnik, a másik meg AAO-nak (Adatstruktúrák, algoritmusok, objektumok), bár az AAO-ba nekünk jóval több van.
probability and statistics: Ez Valószínűségszámítás és statisztika tárgynéven fut.
mathematics application and software: Na ilyen nálunk nincsBár én a fraktálokra emlékszem valahonnan, de már nem tudom hogy milyen tárgy keretei között próbálták megtanítani
mathematical modelling: Ez is passz.Én amit gondolok róla... sokkal célirányosabb oktatási terv mint ami nálunk van. Ha mindent tudnék amit itt tanítottak nekem.... De így meg elvégzem és szinte semmihez sem értek magas szinten. Igaz mindenre tudok majd valami olyat benyögni, hogy "Jah, arról már hallottam".
-
devast
addikt
Nekem Proliant ML530-am van ,de egyszerűen otthoni környezetben nem lehet/érdemes használni...
A porszívó hangja az semmi a ventillátorok hangjához képest, és túl sok áramot fogyaszt. Szóval reálisabb vanalmi atom-os alap cuccot beszerezni ~20k körül, hozzá 1-2 dolgot azt kész. Mondjuk abba nem lesz hardveres scsi raid5 az is tuti
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest