- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
math & statistics for computing students : Ez nálunk analízis néven fut.
mathematics and algorithmics: Ennek egyik fele diszkrét mateknek tűnik, a másik meg AAO-nak (Adatstruktúrák, algoritmusok, objektumok), bár az AAO-ba nekünk jóval több van.
probability and statistics: Ez Valószínűségszámítás és statisztika tárgynéven fut.
mathematics application and software: Na ilyen nálunk nincs
Bár én a fraktálokra emlékszem valahonnan, de már nem tudom hogy milyen tárgy keretei között próbálták megtanítani 
mathematical modelling: Ez is passz.Én amit gondolok róla... sokkal célirányosabb oktatási terv mint ami nálunk van. Ha mindent tudnék amit itt tanítottak nekem.... De így meg elvégzem és szinte semmihez sem értek magas szinten. Igaz mindenre tudok majd valami olyat benyögni, hogy "Jah, arról már hallottam".
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gigabyte alaplap topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Bár én a fraktálokra emlékszem valahonnan, de már nem tudom hogy milyen tárgy keretei között próbálták megtanítani