Hirdetés
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- iPhone topik
- Mobil flották
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Na hát emellett a noti mellett biztosan nem lesz gondod a teljesítménnyel.
Nekem mondjuk drága lenne és szerintem hasonló felszereltséget kaphatsz olcsóbban is, de ha megengedheted magadnak, akkor vedd meg egész nyugodtan, mert minőségi és megbízható gép
-
The DJ
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Ha jól értem, akkor szeretnél egy gépet a koliba, otthon meg hagyni valami eszközt, amivel tudsz távoltól letölteni, hogy mire hazaérsz meglegyen az éppen aktuális letöltött, friss Linux disztró csomag.

Hát értelemszerűen én a koliba egy erősebb notit vinnék, bár nem vesződnék az SSD-vel, sem a nagyobb belső adattárolóval. Egész egyszerűen egy külső rackbe dobnék be egy Samsung F1 1 TB-os HDD-t mondjuk, azzal el lehetsz egy ideig, aztán ha megtelik otthon üríted.
Az otthoni kérdésre pedig szerintem a legokosabb választás egy router meg egy külső HDD kombinációja. Miért? Mert a router nem fogyaszt sokat, távolról is könnyedén eléred weben keresztül, adattárolónak meg csapsz mellé mondjuk egy WD Green-t vagy akár valami lassabb 2,5-ös HDD is megteszi, ha nagyon le akarod szorítani a fogyasztást.
Otthoni routernek a TP-Link TL-WR1043ND-t ajánlom, az okosításához pedig itt egy kiváló cikk: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Yettel topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- További aktív témák...
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest