Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
No akkor szépen sorban.
wwenigma: lan-on sebességet nem tudok mondani, ahogy összeraktam 2 napra rá leégett a routerem..Vladi: a 9.04-re azért esett a választásom, mert az volt kiírva cd-re
Azt, hogy miért azut tettem fel, már fentebb leírtam. Ez nem egy rtorrent+webui bemutató, hanem azu+webui
X forward a beállítások miatt kellett, illetve mert ez izgatott a legjobban, hogy hogyan is működik.
Újraindítani az egész gépet bevallom nem, elég lett volna csak az adott programot, démont, de egy teljesen kezdőnek lehet egyszerűbb egy reboot-ot begépelni és entert nyomni.bambano: nem kell tanácsnak venned, se megfogadnod ha annak veszed, szapulhatod is, én így csináltam, szvsz ennyi.
XP-ről meg ssh-zzon be putty-al, de elismerem mivel én mind a két gépen linuxot használtam(ok) így nem írtam a linux-windoz párosról.
Igen, ftp://user.neved@ftp.cime ez így működik, ha a böngésződ megfelelő módot használ, amúgy meg be lehet állítani engedélyezett külső ip címeket, tehát pl a 3-4 barátodét.
Milyen szakmailag helyes megállapítást hiányolsz a cikkből? Mellesleg fent tartom, hogy nem a szakmalilag helyes megállapítások gyűjtése volt a cél, hanem egy általam összerakott ilyen rendszer bemutatása.Vladi: ha monitort dugok rá, akkor is csak a terminál jelenik meg, semmilyen grafikus környezet nincs a szerver gépen, ezért kellett az x forward, így nem kellett telepíteni x-et a szerverre, majd minden beállítás után kibelezni róla.
bambano: azért pl felhasználókat hozzá kell adni, illetve a megosztott mappát beállítani, hogy amibe azu tölt, az legyen a megosztott.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco F7
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- YouTube
- Autós topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- További aktív témák...
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest