- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Nem tudom, milyen hardvereid lehetnek, de én vettem anno egy intel cuccokból összerakott alaplapot meg egy nvidia kártyát és minden működik. Nem kell se totózni, se aggódni, hogy jajj, fog-e menni vagy sem. Ezek azért nem olyan iszonyat megkötések... Meg van egy postscriptül beszélő hp lézer itthon, és kész.
Verzióhajkurászás alatt nem azt értettem, amikor valakit a kényszer visz rá, hogy updateljen, mert a többség koca linuxos nem ilyen. Főleg, aki virtualizálva teszteli a linuxot. Hanem azt, amikor semmi oka nincs, de upgradel meg sidet használ meg a fene tudja még mit. Utána meg csodálkozik, hogy nem megy. Hát nem megy, azért unstable, hogy ne menjen.
#34: egyrészt vegyél olyan hardvert, másrészt hardver támogatás az eléggé kernel és környéke. Lehet külön kernelt upgradelni, ahhoz nem kell az egész disztrót lerángatni. Harmadrészt pont a szervereken lehet üzemszerűen Kenobi tábornokot emlegetni, mióta az open source nácik a debianosokhoz is betették a lábukat... (lásd firmware és környéke).
Na mindegy, nem értem én ezeket a dolgokat... én csak azt látom, hogy sokan szidják a linuxokat, debiant, stb. közben nekem itthon is meg a szervereimet is működik. Nem mondom, hogy soha nincs vele tornázás, de meglehetősen ritkán...
-
bambano
titán
nem is kell...
én meg azzal nem értek egyet, hogy a legtöbb usernek, ál-linuxosnak csak a verziószámok hajkurászása számít. a legtöbb feladatra teljesen megfelel a debian aktuális stable kiadása. Ez a sid meg testing meg unstable hajkurászást én csak pótcselekvésnek gondolom.mindegy, nem mondhatjátok rám, hogy népszerűséghajhász vagyok
-
bambano
titán
Volt itt régebben valami profi agglegény pasi, addig piszkálták egymást egy nővel, hogy már nem agglegény
PP
egyébként nem értem ezeket a disztrókat, ha debiant akarsz, rakj fel debiant. Ha nem akarsz debiant, akkor ne rakj fel se debiant, se buguntut, se mintet, se fogkrémet, se semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- BestBuy topik
- Könyvajánló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- EAFC 25
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest