- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metalfan
senior tag
Kicsit több, mint egy éve foglalkoztam - magamhoz mérten - komolyabban a Linuxszal, köztük a Mint aktuális verziójával, egész kellemes volt, használható, csak sajnos pont abban nem volt jó, ami akkor a legfontosabb volt: villámgyorsan felállni. Úgy emlékszem, egy eléggé optimalizált XP volt mellette, ami az aránylag gyenge vas ellenére gyorsan felállt, és egy olyan Linuxot akartam, ami csak netezésre meg néha szövegszerkesztésre, alapszintű programozásra jó, ezenkívül az XP-nél lényegesen gyorsabban indul el. Nem igazán sikerült a dolog, jópár disztrót tönkrevágtam a nem túl szakszerű beavatkozások eredményeként, végül egy nem túl használható kezelőfelületű disztrónál kötöttem ki, ami 5 másodperccel indult gyorsabban, mint az XP. Nem voltam elragadtatva a majdnem 3 havi kínlódásom eredményétől
Mindenesetre a Mint kellemes emlékeket hagyott bennem, talán valamikor újra kipróbálom.
szerk: azért majd valamikor, mert nem akarom a vinyóm végére telepíteni, mert úgy értelemszerűen jóval lassabb lesz, mintha valahol elöl lenne. Átparticionálással nem kínlódok, egyszer buktam már be, elég sok adatom elszállt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- MSI CYBORG 15 A13V
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged