- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem lesz iPhone 19
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenorGrande
senior tag
válasz
huskydog17 #5 üzenetére
Én gyakorlatilag semmi esélyt nem látok rá, hogy "elkezdjenek terjedni a komolyabb, AAA játékok." Linuxon. Nagyrészt konzolra fejlesztenek, sokszor még sima pc portra sem hajlandóak, és hogy még abból Linux verziót is csináljanak, hááát, gyanús.
Hogy a Valve a saját Source motoros játékait - amiknek van már Mac verziója - portolja, az hihető, mert abban nincs olyan sok munka. Szép lassan csöpögtetik majd őket, hogy folyamatosan jöjjön egy-egy cím, nagy hírveréssel.
De hogy kiadói nyomásra a fejlesztők nem fognak plusz időt, pénzt beletenni AAA címekbe csak azért, hogy abból linux verzió is legyen, arra már most tennék egy kisebb összeget.
Gondolom látta a Valve is, hogy a különböző "pay what you want" indie bundle csomagok jól fogynak, és - ahol mérték - az átlagár mindig a linuxos vásárlóknál volt a legmagasabb. Ez egy jó piac nekik, a Steam-en már létező címekhez felteszik a linux verziót is, és kész. Nem hiszem, hogy jellemző lesz. Pl. GTA IV-nek is van Mac verziója, de semmi esélyt nem látok rá Rockstar Games nekiálljon vele foglalkozni.
Félreértés ne essék, én is nagyon-nagyon örülök a Linuxos kliensnek, de tudom, hogy marad még pár évig a dual boot, mert felnőtt - hülye - fejjel játszom pc-n. -
ViZion
félisten
válasz
huskydog17 #5 üzenetére
Sztem M$-nek a profit szempontjából jobban megéri konzolra koncentrálni, a PC-t mint játék plattformot egyébként is "leépítik". A Steam jól reagált, és idővel rendes profit lehet belőle. Unity is azért várós, mert ha a fejlesztői környezetből lehet plussz egy kattintással linuxra is kiadni, akkor miért ne? Korábban ilyenhez plussz ember(ek) és idő kellett... Szal. a játékok jönni fognak, már csak abban bízom, hogy a linux nem csak Ubuntut fog jelenteni
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series X 1TB SSD konzol 6 hónap garanciával!
- D5 Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 és 16gb DDR5 RAM + GARANCIA
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- PlayStation 4 500GB konzol eladó
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest