- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenorGrande
senior tag
válasz
huskydog17 #5 üzenetére
Én gyakorlatilag semmi esélyt nem látok rá, hogy "elkezdjenek terjedni a komolyabb, AAA játékok." Linuxon. Nagyrészt konzolra fejlesztenek, sokszor még sima pc portra sem hajlandóak, és hogy még abból Linux verziót is csináljanak, hááát, gyanús.
Hogy a Valve a saját Source motoros játékait - amiknek van már Mac verziója - portolja, az hihető, mert abban nincs olyan sok munka. Szép lassan csöpögtetik majd őket, hogy folyamatosan jöjjön egy-egy cím, nagy hírveréssel.
De hogy kiadói nyomásra a fejlesztők nem fognak plusz időt, pénzt beletenni AAA címekbe csak azért, hogy abból linux verzió is legyen, arra már most tennék egy kisebb összeget.
Gondolom látta a Valve is, hogy a különböző "pay what you want" indie bundle csomagok jól fogynak, és - ahol mérték - az átlagár mindig a linuxos vásárlóknál volt a legmagasabb. Ez egy jó piac nekik, a Steam-en már létező címekhez felteszik a linux verziót is, és kész. Nem hiszem, hogy jellemző lesz. Pl. GTA IV-nek is van Mac verziója, de semmi esélyt nem látok rá Rockstar Games nekiálljon vele foglalkozni.
Félreértés ne essék, én is nagyon-nagyon örülök a Linuxos kliensnek, de tudom, hogy marad még pár évig a dual boot, mert felnőtt - hülye - fejjel játszom pc-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest