- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pont azt mondom, hogy ez rendkívül szubjektív, az hogy én mi alapján értékelem a különböző terjesztéseket, az jó eséllyel senkit nem érdekel, mert neki egészen más szempontok számítanak!
Az ilyesminek úgy van szerintem értelme, hogy csinál valaki egy online táblázatot, ahol mondjuk a Linux fórumok 20 legaktívabb lakója pontozza a terjesztéseket, és akkor a pontokból lehet valamit leszűrni, de abból, hogy én vagy Te hogyan pontozunk egy disztribúciót, abból semmi érdemi info nem jön le... -
törölt tag
válasz
Apollyon #458 üzenetére
"Itt szépen, magyar nyelven ki van részletesen fejtve, hogy mi a probléma rendszerszinten a linuxszal."
Egy hozzá nem értő felesleges picsogása magyar nyelven...
- A systemd mekkora bloatware, ha összeomlik a PID1, viszi az egész init folyamatot!
- Hűha, azt a kurva, ez gáz, és nálad mikor omlott össze utoljára a PID1?!
- Ja, még soha...
- ...A SysVinit, az Upstart is számos sebből vérzik (persze a systemd is), és ha akarok, akkor a BSD initbe, és a Win adatbázis rendszerű initjébe is találok kifogásolni valót, miközben ez egy egyszerű, ha nem tetszik ne használd történet...!
Szal az ilyen charmed-féle megmondóemberek picsogásával tele van a puttony, azzal meg, hogy az openszósz fejlesztők sz@rnak a felhasználók fejére, jobb, ha mindenki megtanul együtt élni! Ez nem egy termék, amit el akarnak adni nekünk, itt nem megy az, ha elegen sírnak a "Start menü" hiánya miatt, akkor azt a következő kiadásba visszateszik...
-
törölt tag
válasz
petipetya #454 üzenetére
Ennek tényleg semmi értelme, ezek rendkívül szubjektív dolgok...
2. Telepítés: érdemben semmit nem lehet konfigurálni; 2 pont.
4. Csomagkezelés: alapértelmezetten nem kapsz meg minden frissítést, volt, hogy biztonsági problémát javító kernel frissítés nem jött le a Mint ezen hülyesége miatt (Distrowatch fórumon hosszan értekeztek erről), ez teljesen vállalhatatlan; 1 pont.
5. Desktop ellátottság: telepítéskor nem tudok választani, hiányzik több kedvencem; 3 pont.
7. Sebesség: a Cinnamon verzió rendkívül böhömce, 100 felesleges démont indít; 1 pont.Hát tessék...
Szóval az ilyen pontozós rendszernek a világon semmi értelme. -
törölt tag
Remekül szórakozom ezen a kis vitán/beszélgetésen!
Egyben ráébresztettetek arra, hogy én vagyok a legszerencsésebb felhasználó a világon!
Itthon Linuxokat és FreeBSD-t nyúzok, melóhelyen Wint, a szerverektől a kliensekig, és mindenhol megtudom oldani minden problémámat! Tutira burokban születtem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest