Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dida104
tag
válasz
#21078528 #514 üzenetére
A SLED óta én is elkényelmesedtem, azelőtt Slackware-en felraktam az alaprendszert, a többi programot meg forrásból fordítottam. Szerettem a tar.gz (tar.xz) csomagokat, Patrick Volkerding semmi extrát nem akart kitalálni. Logikus volt a rendszer felépítése, tudtam, hogy mi hol található a fájlrendszerben. Régen, mikor nem volt otthon net, boltban vettem meg a 4 CD-s kiadást, azon minden rajta volt, ami kellett. Manapság a kényelem magával hozta a butulást is
, felrakom, működik, nem piszkálom, használom.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
#21078528 #462 üzenetére
Végigolvastad egyáltalán az írást, vagy csak fogtad és kiakadtál már az elején?
Minden így kezdődik. Először egy púzaudió aztán egy systemd. Aztán ki tudja mi jön még. Szívem szerint utálom mindkettőt, legutóbb a gagyi púzaudió arra is képtelen volt, hogy ne csapja szét az alsa configomat. Mert ennyire remekül megírt szoftvert tud készíteni egy FIZETETT programozó.
De tök jó, hogy te ennyire magasról lexarod, hogy szétcsesznek egy komplett platformot. Attól én még nem fogok tapsolni hozzá.
-
válasz
#21078528 #462 üzenetére
Nagyon nem ebbe a topicba valo, de o regi motors es megvizsgalva azt, amit eddig tudok a Linuxrol, meg megnezve a systemd-rol szolo dolgokat, azt kell mondjam, rohadtul igaza van. Poettering ezenkivul sajat maganak is ellentmond a sajat systemd-s irasaban es olyanokon lovagol idonkent, aminek az egvilagon semmi mas ertelme nincs, csak igazolja onmagat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest