Új hozzászólás Aktív témák
-
Freel
tag
válasz
blade zte #260 üzenetére
Tökéletesen egyetértek a hozzászólásoddal. Fantasztikusan összeszedted a lényeget és idecsaptad az asztalra... Sajnos én nem tudtam ezt ilyen szépen megfogalmazni...
A problémát csupán csak ott látom, hogy azok az emberek akik hajlandóak lennének kompromisszumokat kötve is bár és a méregdrága szabadidőt rászánva is akár tanulni picit és megismerni a Linuxot, azok az emberek nem értik meg, hogy mit jelent a: pragmatista, konvert, idealista, tudatalatti, kollaboráció, backdoor, monopolhelyzet stb kifejezések... Így a hozzászólásod (amit én legszívesebben nagy betűkkel kiraknék mindenki asztalára) sajnos pont annak a rétegnek nem jelent semmit, akik egyébként ha használnák a Linuxot, tudnának a tömeges jelenlétükkel változtatni a Linux szerepén/fontosságán... -
Freel
tag
válasz
electrodoki #100 üzenetére
" ...de szórakozás, játék fronton sajnos kuka! Főleg játék fronton. Ezt a linuxos sztímet meg hagyjuk sztem... Szintén kuka..."
A tudásod egy kb. 10-12 évvel ezelőtti állapotot tükröz. A Linuxos STEAM a megszólalásig hasonlít a windows-osra és ugyanúgy működik. Nem értem miért írsz valótlanságokat, ha tisztán látszik a hozzászólásodból, hogy soha nem próbáltad a játékokat Linux alatt. Tökéletesen működnek a játékok, tökéletesen működik a STEAM és óriási a játékválaszték Linux alá (valamivel több, mint 4 éve!!!)
-
Freel
tag
Nagyon örülök a Linuxos írásnak. Én személy szerint teljes mellszélességgel támogatom a Linux terjedését, mert sokkal okosabb, emberbarátibb, kézhezállóbb rendszer, mint a windows. A testreszabhatósága pedig a leg-leg, nyilván, mivel bármibe belenyúlhatsz a rendszeren belül. Én mondjuk az Ubuntut nem szeretem, szerintem buta és lassú (Linuxos berkeken belül). Én pár éve Manjaro-t használok teljes megelégedettséggel. Brutálisan gyors (sokkal-sokkal gyorsabb, mint egy Win10). Amióta pedig implementálni kezdték a Vulkan-t a rendszerbe, a játékok sokkal gyorsabbak, mint windows alatt. Akik pedig jönnek a "játékra nem jó" meg "nincs rá játék" marhaságokkal, azok kezdjék el olvasgatni sürgősen a gamingonlinux.com -ot, hogy a fejükben lévő sűrű tudatlanságot szétcsapassák...
Csak egy pár példa az utóbbi hónapokból: XCOM 2, Mad Max, Deus Ex: Mankind Divided, Hitman, Civilization VI, DiRT Rally stb. stb. stb.
Jah és már sikerült elindítani Wine alatt a The Witcher 3-at is...
A Vulkan API miatt valószínűleg az összes játék meg fog jelenni a jövőben Linuxra is. A Star Citizen már biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged