Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dave™
nagyúr
válasz
TheSaint #390 üzenetére
Amit te csinálsz az a confirmation bias, van egy tévképzeted és ahhoz keresel igazolást. Személy szerint ismerem mindkét oldalt, és úgy tudom neked azt mondani hogy nagyon tévúton jársz az ilyen állításokkal. Persze ettől még azt hiszel és mondasz amit csak szeretnél, demokrácia van, nekem se jobb se rosszabb nem lesz tőle, csak saját magadat csapod be.
-
petipetya
nagyúr
válasz
TheSaint #390 üzenetére
A szenvedés az, amikor a rómaiak élve feszítették keresztre a fellázadt rabszolgákat.
Ha valakinek ilyen élmény egy 1,5-2 perces Google keresés utáni megoldás arra, hogy a megfelelő kodekek telepítve legyenek a böngészőhöz, akkor azt az embert csak sajnálni tudom.
Bele sem merek gondolni, hogy mihez kezd egy erre képtelen ember az Angyal utcában, ha éppen elszakad a cipőfűzője.
-
Dave™
nagyúr
válasz
TheSaint #347 üzenetére
a Win10-be aki bele tud kötni, az nem tudom milyen linuxos disztrót tud mellé tenni, amin jobban/gyorsabban megy maga mint rendszer vagy akár egy adott alkalmazás!?
Látom te sem olvastad el a fenti írást. Én nyugodtan mellé merem állítani az Ubuntus rendszerem. Már önmagában egy mostanában szokásos Windows Update is lassabban fut le, mint egy Ubuntu telepítés. Meg írtam nemrég fentebb, mennyire egyszerű hozzáadni egy lokális fiókot, átállítani a nyelvet meg törölni a régit. Vagy nézd meg hogyan működik a kereső a két rendszerben. Egyszerűen nem is tudom miről beszélsz
-
King Unique
titán
válasz
TheSaint #347 üzenetére
Egyébként sok free AV van manapság, plusz a fizetősök ingyenes promói, illetve magazinos kódok stb. Na meg utóbbinál valószínűleg az a (másfél) havi újraregisztrálás sem annyira megerőltető. A másik dolgot meg felesleges ragozni, mert a valós helyzet önmagáért beszél.
Amúgy valószínűleg számíthatsz te is egy kőzáporra...
Persze az is igaz, hogy mindenki szabadon leírhatja a véleményét és nem kötelező másokkal egyetértenie, akármi is a topik témája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest