Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peter13

senior tag

Én egyszerűen azt nem tudom megérteni hogy hogyan fog mindez egy lapkába beleférni. OK, pusztuljon a dedikált VGA, máglyára vele! De azért ahhoz előbb ki kéne termelni azt ami kiszorítja, nem? Ígéretekkel nem lehet játszani, sorry. Kódolni sem. És a mostani legerősebb APU is csak alulról karcolgatja a középkategóra butított képviselőit (mert ugye tisztességes RAM-al megtámogatva már esélye sincs, még az ellen sem).

Ja, a fejlesztés meg az ő költségei. Miért is kell minden évben új VGA generáció? Különben megáll a Föld forgásában vagy mi? MI ez a hülyeség? Miért nem elég az aktuális, kiforrott generációt forgalmazni amíg igény és fizetőképes kereslet van rá, és/vagy amíg az új, valamilyen szinten (sebesség/fogyasztás/gyártási költségek/tenchikai tudás) érdembeli ujdonságot nyújtó generáció elkészül? Nem tudom ki kezdte el ezt az erőltetett "újítsunk évente de mindenáron" mozgalmat (és vele az átnevezgetősdit), de irgalmatlanul farba kéne rúgni. A feljődés jó dolog. A feljődés eröltetése, illetve megizélése viszont nem.

Új hozzászólás Aktív témák