- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Én egyszerűen azt nem tudom megérteni hogy hogyan fog mindez egy lapkába beleférni. OK, pusztuljon a dedikált VGA, máglyára vele! De azért ahhoz előbb ki kéne termelni azt ami kiszorítja, nem? Ígéretekkel nem lehet játszani, sorry. Kódolni sem. És a mostani legerősebb APU is csak alulról karcolgatja a középkategóra butított képviselőit (mert ugye tisztességes RAM-al megtámogatva már esélye sincs, még az ellen sem).
Ja, a fejlesztés meg az ő költségei. Miért is kell minden évben új VGA generáció? Különben megáll a Föld forgásában vagy mi? MI ez a hülyeség? Miért nem elég az aktuális, kiforrott generációt forgalmazni amíg igény és fizetőképes kereslet van rá, és/vagy amíg az új, valamilyen szinten (sebesség/fogyasztás/gyártási költségek/tenchikai tudás) érdembeli ujdonságot nyújtó generáció elkészül? Nem tudom ki kezdte el ezt az erőltetett "újítsunk évente de mindenáron" mozgalmat (és vele az átnevezgetősdit), de irgalmatlanul farba kéne rúgni. A feljődés jó dolog. A feljődés eröltetése, illetve megizélése viszont nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest