- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Érezd jól magad külföldön!
A kalandvágyat megértem és azt is ha valakinek a munkájából adódik hogy keveset van itthon, mert pl fuvarozó, de ők HAZAtérnek. Hazája mindenkinek 1van, de ettől függetlenül nagyon szeretem Olaszországot is pl, ha már Alpok.
(((Valószínű egy szdsz utódpárt, meg a bolsi vörösök jobbak lennének, elvégre már bizonyítottak... a Jobbikot meg azok irányítják akik ellen "gyönyörű" színpadiassággal küzdenek (operettmagyar párt) és nekik már közük nincs az egykori nyilasokhoz))) -
BenHans
addikt
Erre inkább nem mondok semmit. Nem akarok itt balhézni senkivel, bár egyre többször látom másoktól, de az egy másik réteg...
Nem tisztem megítélni hogy te mennyit láttál Magyarországból.
De:
Aggtelek(+Baradla-barlang), Balaton, Zemplén, Mecsek, Hévíz (termálvizek), Nemzeti Parkok(ami a "nagy és mélyen tisztelt" EU szerint csak természetvédelmi terület), Pálvölgyi-barlang, Ördögmalom vízesés, Balatoni tanúhegyek, Szalajka-völgy, Bükk, Rudabánya, Ilona-völgyi vízesés, Kaptárkövek, Hollóstető, Rám-szakadék, Tapolcai barlangfürdő, Dobogókő, Hortobágy, Visegrád, Ópusztaszer, Pannonhalma.... és folytathatnám 1 hétig az írást.
Várakat, egyéb történelmi helyeket nem is említettem. Ha már történelem, Trianon, az is Magyar föld volt és az is lesz. Így a tengert sem kell magyaráznom.
De ha már tenger, miért nem maradnak otthon az Angolok, Németek pl? És beszélgettem Némettel is akik azt mondták idézem "szarunk a tengerre, és hogy itt olcsóbb, mert mehetnénk görögbe is vagy bárhova, sőt sajátunk is van, de a Balaton a legjobb hely..."Ha egy magyarnak magyarázni kell a hazája szépségeit akkor az hatalmas probléma. Irány Anglia, Németország, Ausztria, szlovákia, Írország, mert mint írtam ott még mosogatni és takarítani is jó.
Én örülök és kiváló döntésnek tartom hogy a sok takony szájtépő újhullámos majom nem kap mindent popó alá ingyen(pl. diploma) hogy aztán elhúzzon, mert aki menni akar az küzdjön meg érte...Tudom úgyis jelentve leszek, és törlik a hozzászólásomat, de az elveimet nem tagadom meg sehol.
Nem akarok tovább offolni, nem is írok többet ezzel kapcsolatban.Bocsánat a MA szerkesztőitől!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest