- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Nem mindenki ilyen ''hazás", de ha már mondani kell erre valamit, akkor Európát tekintem annak és most is otthon vagyok.
Az USA pl. nekem is idegen, Ázsia még inkább, meg a többi kontinens is. Ausztrália, Új-Zéland meg Kanada tetszik csak EU-n kivül csak bár ott még nem voltam, de egyszer tervbe lesz. Amerre eddig jártam ezen a kontinensen sosem éreztem magam kivülállónak. Törökországban azért igen, mert más vallás, de nyugat meg északra alig van különbség, mentalitás más, de az se mindenhol, van ahol lustábbak, van ahol ellentétes.Na off vége részemről.
-
keIdor
titán
Matterhorn, Lefkada, Pamukkale, néha nézz át mi van a "határon" túl...
Felesleges a mosogatással jönnöd, én a földrajzi gyönyör kijelentésedre válaszoltam most, nézz körbe az Alpokban kezdésnek, egyből más lesz a véleményed ha nem vagy elfogult hungarista... nem értem most hogy jön ide a diploma, nem is arra reagáltam.UI: valaki csak kalandvágyból megy el, vagy szeretne boldogabb embereket látni az utcán, én is azért léptem le, nem anyagiak állnak a háttérben. Csak hogy már reagáljak a mosogatásra meg diplomázásra is. Ja és nem mosogatok.
Meg hányok a jelenlegi kormánytól is, a nyilasok leszármazottaitól annál inkább (szélsőjobb), nem kell a fejem fölé ilyen vezetés, köszönöm.
-
edward2
addikt
Nem divatból hagyják el az emberek az országot, hanem mert egy lehetetlen hely és ugyanazért a munkáért ugyanabban az EUban negyed pénzt fizetnek. Persze a pénz nem minden, de az ember egyszer él. Nem kétszer.
Amúgy ha annyira sajnálod, hogy régen ezért emberek a vérüket adták akkor add te is legyen benned kurázsi felállni tüntetni a rendszer ellen netalán indítani egy forradalmat. Nem ilyen fülkéset mint amiben ma élünk hanem komolyat ami a történelem könyvek lapjára kerül. Beszélni könnyű, cselekedni annál sokkal nehezebb.
(a beletörődés és hogy én nem nyávogok az egy gyáva megfutamodó cselekedet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest