Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BenHans

addikt

válasz keIdor #39 üzenetére

Érezd jól magad külföldön! :) A kalandvágyat megértem és azt is ha valakinek a munkájából adódik hogy keveset van itthon, mert pl fuvarozó, de ők HAZAtérnek. Hazája mindenkinek 1van, de ettől függetlenül nagyon szeretem Olaszországot is pl, ha már Alpok. ;)
    (((Valószínű egy szdsz utódpárt, meg a bolsi vörösök jobbak lennének, elvégre már bizonyítottak... a Jobbikot meg azok irányítják akik ellen "gyönyörű" színpadiassággal küzdenek (operettmagyar párt) és nekik már közük nincs az egykori nyilasokhoz)))

:R

• BenHans

addikt

válasz edward2 #32 üzenetére

Erre csak ennyit ;) . Csak taktikusan és diplomatikusan..... Mindegy hány embert gyűjtenék én, az csak mészárlás lenne, aztán már mindjárt nem értem el semmit a föld alól. Ma már sajnos nem lehet azt megtenni mint 56'-ban, vagy mint 1848 márciusában, de ezt nem kell magyaráznom. Küzdeni mindenhol kell. Egyébként meg honnan tudod hogy mit teszek és mit nem? :DDD

Pontosan jól tudom, hogy milyenek a körülmények kint, de mint mondtam nem egy ilyen oldalon fogom megvitatni amúgy sem, mert nincs köze sem a HTC-hez sem máshoz ami ezen az oldalon jelen van.

Tiszteletem az utolsó, zárójeles gondolatodért! :R

Részemről lezárva!

• BenHans

addikt

válasz keIdor #29 üzenetére

Erre inkább nem mondok semmit. Nem akarok itt balhézni senkivel, bár egyre többször látom másoktól, de az egy másik réteg...
    Nem tisztem megítélni hogy te mennyit láttál Magyarországból.
    De:
    Aggtelek(+Baradla-barlang), Balaton, Zemplén, Mecsek, Hévíz (termálvizek), Nemzeti Parkok(ami a "nagy és mélyen tisztelt" EU szerint csak természetvédelmi terület), Pálvölgyi-barlang, Ördögmalom vízesés, Balatoni tanúhegyek, Szalajka-völgy, Bükk, Rudabánya, Ilona-völgyi vízesés, Kaptárkövek, Hollóstető, Rám-szakadék, Tapolcai barlangfürdő, Dobogókő, Hortobágy, Visegrád, Ópusztaszer, Pannonhalma.... és folytathatnám 1 hétig az írást.
    Várakat, egyéb történelmi helyeket nem is említettem. Ha már történelem, Trianon, az is Magyar föld volt és az is lesz. Így a tengert sem kell magyaráznom.
    De ha már tenger, miért nem maradnak otthon az Angolok, Németek pl? És beszélgettem Némettel is akik azt mondták idézem "szarunk a tengerre, és hogy itt olcsóbb, mert mehetnénk görögbe is vagy bárhova, sőt sajátunk is van, de a Balaton a legjobb hely..."

Ha egy magyarnak magyarázni kell a hazája szépségeit akkor az hatalmas probléma. Irány Anglia, Németország, Ausztria, szlovákia, Írország, mert mint írtam ott még mosogatni és takarítani is jó.
    Én örülök és kiváló döntésnek tartom hogy a sok takony szájtépő újhullámos majom nem kap mindent popó alá ingyen(pl. diploma) hogy aztán elhúzzon, mert aki menni akar az küzdjön meg érte...

Tudom úgyis jelentve leszek, és törlik a hozzászólásomat, de az elveimet nem tagadom meg sehol.
    Nem akarok tovább offolni, nem is írok többet ezzel kapcsolatban.

Bocsánat a MA szerkesztőitől! :R

• BenHans

addikt

válasz HuMarc #16 üzenetére

Az a baj ha ezt a hasonlatot meg kell magyarázni.

Magyarország szépsége miatt(pl földrajzi csodák stb. stb. amik miatt nem tudnám máshol otthon érezni magam mert nincs meg sehol, még sznob Angliában sem pedig nagy divat most isteníteni hogy ott még mosogatni is k*rva jó, meg divatos szidni az országot az adott vezetés miatt, és ahogy divatos otthagyni is)...

Az HTC története és Magyarország története között is lehet hasonlatot hozni, pl hogy mennyi minden származik tőlünk, mennyi mindent köszönhet a világ a magyaroknak, mégsem emlékszik rá senki, meg már egyes nemzetek sajátjuknak mondják.....

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés