Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
PROHARDVER! témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Ezt én sem értem. Az még hagyján hogy mit mancsolok be (mondjuk nem szoktam tabletről vagy telefonról utalni, de lehet hogy maradi vagyok), de a "recap" képernyőn már mindenféle korábbi fázistól függetlenül az látszik, ami el lesz küldve, akár fénykarddal lett belekarcolva, akár virslivel. Valahol félresertés lesz...
A hírhez: tök jó. Akkor most már nem évente, hanem félévente jönnek majd az generációk? Olyan mikor lesz hogy legalább nagyjából kihajtják azt ami van?...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI RTX 2080 Ventus 8GB OC
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest