- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SQX_Barto #28 üzenetére
persze megoldható lehet bár kérdés hogy a corsair blokkja elfér e még a tál alatt, mielőtt megveszed azért érdemes lenne számolgatni, mert irdatlan összegek sajnos ezek
az ilyen kaliberű modding kérdése meg szerintem értelmetlen kész háznál. gyak kikukázod a szerkezeti elemek jelentős részét, a teljes bukolatot az előlapon kívül... jobban járnál saját építésűvel szerintem, alu profilokból én pl ezt raktam anno össze kollégával . árban töredéke, de ha készből indulnék ki akkor is ezerszer inkább az antek csontváz lenne a faragás tárgya. bár vannak látványos alkotások shuttle alapon ez tény. pl benjamin franc c3m-je, de ehhez pl ez a srác nem tudom mit szívott amikor kitalálta ezt a szörnyet... -
törölt tag
az ilyen shuttle csodákkal csak a gond van szerintem. a táp venti... két 40mm-es van benne, ha normális vasat teszel alá akkor melegszik ergó iszonyat hangosak a darálók, ha lecseréled halkabbra az ritkán képes azonos légszállításra, tehát előbb utóbb elfüstölhet akár. volt két shuttle gépem, az utolsó komoly módosítások árán lett elfogadható... (80-as ventit vágtam a táp oldalára szívó módban, hátra adapterrel 120-as, stb...) hovatovább a táp cseréje vagyon, ha lap krepál be garidőn túl az is vagyon, a szellőzése egy vicc (nincs hely se elől se hátul 120-asnak, így ha megpakolod melegszik mint a disznó). vízzel hűthető de a táp akkor is hangos akárki akármit mond. én még független tesztet nem olvastam shuttle-ről olyan ítélettel hogy halk...
on: a lian nálam a leggyakrabban kiváltja az instant get érzést, de ez most valahogy nem jött át. számomra még mindig az álomkuckó bár matx-es az az nzxt rouge volt... azóta is verem a fejem a falba hogy nem vettem meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Bluetooth hangszórók
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- EA Sports WRC '23
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged