Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz SQX_Barto #28 üzenetére

persze megoldható lehet bár kérdés hogy a corsair blokkja elfér e még a tál alatt, mielőtt megveszed azért érdemes lenne számolgatni, mert irdatlan összegek sajnos ezek :(
    az ilyen kaliberű modding kérdése meg szerintem értelmetlen kész háznál. gyak kikukázod a szerkezeti elemek jelentős részét, a teljes bukolatot az előlapon kívül... jobban járnál saját építésűvel szerintem, alu profilokból én pl ezt raktam anno össze kollégával . árban töredéke, de ha készből indulnék ki akkor is ezerszer inkább az antek csontváz lenne a faragás tárgya. bár vannak látványos alkotások shuttle alapon ez tény. pl benjamin franc c3m-je, de ehhez pl ez a srác nem tudom mit szívott amikor kitalálta ezt a szörnyet... :DDD

törölt tag

válasz SQX_Barto #6 üzenetére

az ilyen shuttle csodákkal csak a gond van szerintem. a táp venti... két 40mm-es van benne, ha normális vasat teszel alá akkor melegszik ergó iszonyat hangosak a darálók, ha lecseréled halkabbra az ritkán képes azonos légszállításra, tehát előbb utóbb elfüstölhet akár. volt két shuttle gépem, az utolsó komoly módosítások árán lett elfogadható... (80-as ventit vágtam a táp oldalára szívó módban, hátra adapterrel 120-as, stb...) hovatovább a táp cseréje vagyon, ha lap krepál be garidőn túl az is vagyon, a szellőzése egy vicc (nincs hely se elől se hátul 120-asnak, így ha megpakolod melegszik mint a disznó). vízzel hűthető de a táp akkor is hangos akárki akármit mond. én még független tesztet nem olvastam shuttle-ről olyan ítélettel hogy halk...

on: a lian nálam a leggyakrabban kiváltja az instant get érzést, de ez most valahogy nem jött át. számomra még mindig az álomkuckó bár matx-es az az nzxt rouge volt... azóta is verem a fejem a falba hogy nem vettem meg...

Új hozzászólás Aktív témák