- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"32 bites 384 kHz-es DAC" - ezt ugye sejted hogy rendes AMP nélkül ezek csak puszta számok? A Qualcomm SoC-ba integrált DAC 32 bites, ez nem sokat számít mivel egy mobilban a rengeteg elektronikus zaj okán amúgy sem tud kijönni hallhatóan a 32 bit. Viszont az S9+-ben nincs rendes AMP, ami rendesen hozzátehetne a hangzáshoz
-
Fitzgerald
veterán
Jah, a képeket meglátva nekem is alábbhagyott a lelkesedésem, bár az is érdekes, hogy ebben a videóban valahogy teljesen mások a képek, ez alapján az elhanyagolható részletességbeli különbség kivételével közel nincs akkora előnye pl. a Note/S9-nek kamerában, mint ahogy azt az ebben a tesztben szereplő képek sugallnák. Nem tudom ez mért van, mindenesetre szívesen használnék 1-2 napig egy V40-et, hogy magam tesztelhessem le a kamerát. A V-széria kijelző problémája meg ahogy olvasom olyan, mint a bootloop: vannak akik belefutnak, mások sosem találkoznak vele.
A noccsal még együtt is tudnék élni, bár nem szeretem.
A Quad DAC meg rohadt jó dolog, volt V20-am, imádtam. Viszont az S9-ben lévő Cirrus is tisztességes ahogy írod, bár dinamikában nyilván nem olyan jó, mint a Sabre az LG telefonokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest