Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
Hi (előre bocsátom nem vagyok műszaki szakember ..csak vájtfülü)Nekem november óta van meg a (H961N) , csak a hang miatt vettem meg! (G4után) és egy FiioX3II volt mellette -- (sokak szerint szól úgy mint egy FiioX7- Ak120 stb)
A Headfi fórumon van több 100 oldalnyi dolog róla. Nekem nagyon tetszik a hangja, auxon is.DAC SABRE9018KM: az ESS oldalán megtalálod a specifikációkat (AMP-t is), nagyon szépen szól!
(nekem nem karcos..de azért ez a fülestől, és a player EQ-tól is függ..)AMP SABRE9602 : 600 ohmig képes dolgozni hangerő szabályozás 75 ütemben állítható (az alap androiddal szemben) ,,auto gain,, tehát ez nem nagyon tetszik, de a füles impedanciához állítja be a gaint ..10-50 illetve 50-600 ohm és kb. a kettő között egy aux mód is van.
Egy trükkel az aux ,mód is előcsalogatható (egy extender 3,5/3,5 apa anya ) + 20 %erő
HighGain mód 50 ohm alatti füleseknél a fentebb említett extender és egy pl. 75 ohmos impedancia növelővel.
Itt viszont egy 35 38 ohmos füles (ATH 900x, MSR7) hatalmasan szól, és torzítás mentesen..
(de hallgattam már HD600- at is rajta, azt is szépen hajtja..) persze ezzel arányosan az aksit is eszi :-)a DAC nem minden playerrel műxik (tehát olyankor a Quallcom hangja megy csak), de egy ügyes ingyenes appal (DAC fix HIFi Every where) minden.
Én egy lejátszót használok egy ideje, a legszebben ez szól (mások szerint is..), valamint natívan lejátssza a DSF,DFF, filéket is (nem is akárhogyan) Poweramp Aplha 700 . ( minden esetre a puding próbája... iem-el nem nyilatkozom, nem szeretem őket )Az alábbi apróságok kellenek a High-Gain /AUX hoz:
[link]http://www.ebay.com/itm/380932180092?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Végül is egy univerzális ,,svájci bicska,, és nem kell még1 téglát cipelni , kompromisszumok vannak ..az USB DAC funkció hiánya, auto-gain, stb...
a G5 ha valóban bővíthető modulos lesz, az egy érdekes történet ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Fekete + Huawei Fit 4 Pro csomag olcsón
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Hi (előre bocsátom nem vagyok műszaki szakember ..csak vájtfülü)