- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #424 üzenetére
na ez meg vicces ennyiért, az XDA-n nézz körül, van külön topic erre, .. én rádugom a gyorstöltőre, 40 perc alatt 0-100-ra feltölt ,...
-
stemplar07
őstag
Még egy fontos dolog ! a H961N nem kezeli a 800 MHz-es LTE-t ! tehát ha olyan lefedettségű területen barangolsz ahol ezen szolgáltat ( leginkább a Voda..) akkor ,,csak HSPA+ van ..
Ezzel szemben a 960A tudja a 800 MHz-es LTE-t .. Jó ha ezekkel is számolsz ..
Aksi .. HiFi szempontból .. a legszebb hangú player a Poweramp (alpha700) elképesztően szól, de.. csak egy HiFi Every Where , play áruházból ingyenesen letölthető DAC fix-el műxik a 32 bites DAC/AMP (root nélkül), nos ez ,, kissé ,, megterheli az aksit ,.. ha nem használod és megelégedsz azzal a 6-7 playerrel , és Tidallal , akkor nem kell az energia igényes DAC fix, és az aksi átlagos .. Jobb mint egy Z5 Premium, és rosszabb mint egy Note 5 ..
-
stemplar07
őstag
Nézd , nekünk H961N (Dual sim 64 GBram) van, ezek bolti garisak, tehát van kockázata... itt vett valaki a (supergamezen 209 ezer)) 960A-t ami ue. csak egy sim és 32 Gb ram, minden más azonos, és bár Szlovákiából hozták, de megkérdezte és itthon is garis , tehát ha ott veszed meg, vagy ausztriából, az LG itthoni garit ad rá.. a H961N- re nem..
Én (és más is onnan) rendeltem hozzá egy bőr hátlapot, ami elvileg NFC és wireless töltős, ebből az NFC műxik , a rádiós töltés sajna nem, lehet a drágábbikat kellett volna ami gyári OEM, az Ebay-on van fent ,duplája az ára, azzal biztos működik .
G5 bár hasonló DAC/AMP -lesz benne (állítólag) de unibody lesz, és bővíthető sd, talán.. nos innentől nekem lőttek a Flac/DSD gyűjteménynek ... ha nem bővíthető.
Én már többször elmondtam,.. akinek fontos a HiFi (+a nagy képernyő 5,7,..másodlagos kijelző..stb.) annak megéri, akinek nem annak teljesen jó a G4 !( mivel volt előtte ezért tudom) Ez akkora pont mint egy iPhone 6+, vagy Sony Z5 premium ,Note 5 ,stb .. tehát nem kicsi , nyáron leszek is bajba vele
De ! A hangja nem hasonlítható , (telefonhoz) inkább egy FiioX3II-5, Ibasso DX 90 , Ak 120 stb-höz, tehát , minőségi ..
ps. abba ne menjünk bele mennyivel rosszabb vagy jobb ,.. én telefonba ilyen DAC/AMP párost nem hallottam még , az bizonyos ..( és bizony nem volt olyan amit ne próbáltam volna ki a mostani ,,csúcs,, készülékek közül ,a füleseimmel, és persze FAC/DSD-vel..) A saját Fiio10K- USB DAC/AMP -om az erőben sincs , ha lehet nem is használom..már...
a V10- hangjához , adom is el ..
-
stemplar07
őstag
illetve egy egyszerűbb kényelmesebb megoldás is létezhet, de itthon nincs >
megrendeltem, de még nem teszteltem , L,, adapter 3,5/3,5 .
-
stemplar07
őstag
A HighGain trükkhöz találtam a Conradnál egy minőségi adaptert (3,5 apa/anya 30 cm) + a pure 75 ohm dapter együtt bedug a talóba, majd a 75 ohm kihúz, és helyére a füles bedug , High-ba marad ..
[link] -
stemplar07
őstag
[link]
,,...Use this LG V10 “DAC Fix” workaround to enable Hi-Fi through any music app...,, (By androiGuys) -
stemplar07
őstag
[link]
Demo Tracks by DSD Pioneer Musician David Elias(For Oppo BDP 103-hoz, DSF - DSD64,WAV - 24-bit, 88.2kHz Sampling,FLAC - 24-bit, 88.2kHz Sampling,WAV - 16-bit, 44.1kHz Sampling,és lehet hasonlítgatni a MP3-320 - 320kHz, 44.1kHz -hez
)
DSD (és egyéb )minta filék,, érdemes letölteni meghallgatni, (LG stock Playeren, illetve a Poweramp Alpha 700-on)
-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory #413 üzenetére
Sajnos igen a HiFi Every Where -re gondolsz ? (DAC fix Play Store) az sajnos zabagép.., a normál saját HiFi mód az nem vészes ..szerintem .. viszont ég és föld a különbség , amit hallasz a Snapdragonnal és a Sabre-val ..
Amúgy a gyorstöltője elképesztő
egyszer megnéztem, kb percenként 2 %-ot tölt ..
-
stemplar07
őstag
CES 2016 LG – V10
-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory #406 üzenetére
Nagyon szépséges , és gondolom gyönyörűen szól
Na ezzel már kiderül mit is tud a DAC/AMP ,ezt próbáld ki, DAC fix-el műxik.. egy csoda .. (( legalább is az ATH-MSR7-en ..))
Poweramp alpha-build-700 [link]illetve az Ncoren van fent a HeadFi-nek egy ,,Ultimate test disc for headrophones ,, 24bit 96 khz, Flac lemez , csodát hallasz a Sennheiseren ..
-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory #403 üzenetére
Gratula .. elég messze ,, kerültél az agyba dugóstól .. ( haha árban is ..de a jó fülest 1x kell megvenni))
, de ! jó választás mindenképpen , és a kábel mentesség is előny , de lossless zenéknél sztem ne BT-n hallgasd , illetve majd kipróbálod, kiváncsi vagyok Flac/DSD-n van -e különbség , és erősítőn próbálgattam BT trasmitteren, ott sokkal vacakabbul szólt mint kábelen .
És, ha kábelen hallgatod , adapter sem kell , az AUX ,,trükkhöz,, mert hiszen külön kábeled van, próbáld meg a kábel először a telefonba, utána a fejrészbe bedugva, AUX-on marad, és az erősítés kb, a low-high gain közé kapcsol .
Azaz a max 75 -ös hangerő kb 45-50 normál esetben, auxon 25-35 is elég a megsüketüléshez
Ha jól látom a passzív impedanciája 28 Ω , az aktív ( BT-ről ) erősítve 480 Ω (NB.remélem jól olvastam) ..huuu.. -
stemplar07
őstag
Poweramp alpha-build-700
(dac FIX-EL MŰKÖDIK !! DSD64/128 ,is )gyönyörűen szól !! érdemes megpróbálni , a legszebb hangú player a V10-re ..ez a verzió ..
,,..
Changelog:- new audio engine
- Poweramp now uses 32-bit float sample representation
- Poweramp core DSP now uses 64-bit float internal math, helps a lot for accurate high amplification of basses
- Reverb with presets, improved StereoX effects
- Tempo control
- mp3, aac, ogg vorbis, opus and other lossy formats now decoded directly to 32-bit float representaion (no intermediate conversions)
- opus, tak, mka, dsf, dff formats support
- Poweramp now always properly fades in/out and ramps volume changes to avoid clicks and pops during any transitions (resume/pause/seek/etc.)
- Poweramp now applies gapless smoothing between gapless tracks
- Poweramp now always uses own resampler
- optional SoX very high quality resampler
- output Dithering options
- OpenSL optimized output
- support for 3rd party plugins (DSP/Decoder/Output)
- visualizations
- full support for milkdrop presets
- v1 and v2 (with shaders) presets supported. Support for v2 presets is best on OpenGL ES 3.0 enabled devices
- milkdrop presets can be loaded from sdcard and downloaded as APKs from Play
- support for 3rd party preset APKs
- spectrum visualizations
- main player right drawer for fast Equ/DSP/Visualizations access
- many other changes, more changes are planned
Planned features for next betas:
- improved Album Art area navigation
- new spectrum-like seekbar
- improved tablet UI
- improved lists
- various plugin APIs published with sample apps
- improved info/tag editing
- some cloud support
- DNLA
-
stemplar07
őstag
konklúzió ..
A penon audio 75 ohmos adapter tehát csak az AMP ,,átverésére kell (3.5mm Audio headphone Jack Adapter Converter Impedance Plug)Az ,,aux trükk ,, igazából az 50 ohm alatti fülesekre untig elég , viszont az MSR7 -nél csak hangerőben van nagy változás a ,,HighGain trükk ,, esetében,
DE !! .. az AD900X esetében ,mintha egész más , hatalmasabb terű fejhallgatóvá válna , gyönyörű mélyekkel , nem elnyomva a közepet és a magasakat... egy éve megvan ez a füles, mindig kissé basszus ,,hiányosnak,, tartottam , ezért is akartam egy zártat is..(MSR7)(a tesztek szerint is az..) de ezzel a ,,HighGain trükkel,, a V10-en ,dimenziókkal jobban szól mint előtte , valaha hallottam , más erősítőkkel (Fiio X3 I ,FiioX3K,különböző telefonok, erősítők stb..) úgy tűnik így jobban meghajtja a Sabre AMP , mint Low Gain állásban ..
(( érdemes próbálkozni, játszani , nem mind1 milyen füles, milyen erősítővel, milyen állásban ..)) -
stemplar07
őstag
aztán ... a 75 ohmos impedancia adapter kihúz , továbbra is marad High 50-600 ohm, és utána bedug a 38 ohmos ATH-AD900x ,..és taadaam HighGainben hajtja a 38 ohmos fülest .., more power , mintha egy külső erősítő lenne hozzá illesztve , állat módon szól , ( na ja , mennyivel egyszerűbb lenne ha szoftveresen lehetne mindezt megtenni ? ..háát igen
) az adapter innen rendelve :
[link]
forrás Head-Fi.org -
stemplar07
őstag
AUX trükk LG V10 ( forrás Head-Fi)
A SABRE9602 AMP ( fejhallgató erősítő ) nem kapcsolható (sajnos )szoftveresen High Gain -be, 50 ohm alatti fülesnél Low Gainbe marad és csak érzékelve az 50 feletti fülest, kapcsol High- ba . A menü/ audió/ 32 bites Hifi Dac almenübe , 3 automatikusan érzékelt állapot lehet . (Aux -Normál-Nagy ellenállású készülék 50-600 ohmig.)
Azonban át lehet verni az AMP-t. egy átalakító kell (3,5 apa/anya ), vagy egy olyan füles aminek van külön kábele . A lényeg ,hogy előbb be kell dugni a telefonba az adaptert , vagy a fejhallgató kábelt, és csak ! utána kell az adapterbe( dugni a füles jack-et) vagy a fejhallgató fejrészébe dugni a kábelt s így AUX- ban marad, ezáltal hallhatóan nagyobb erősítést ad a fejhallgató erősítő . kb 15-20% -al nagyobb hangerő és dinamika érhető el vele . (amit egy 35-38 ohmos 100-105 dB-es a telefonon 55-ös álláson hangosan szólt, ezzel a megoldással 35-45 ös hangerőn ugyanezt a hangerőt nyújtja ) -
stemplar07
őstag
... LG V10 H960A 32GB, Space Black már rendelhető Európában (32GB-os ,egy SIM a többi adat azonos a H961n-el) ) EUR 649.00
((kicsit olcsósítottak rajta))
-
stemplar07
őstag
válasz
thebiker #384 üzenetére
sajnos így van, a Viper4android miatt engem is érdekelt volna ... bár akkor no OTA ? ..
az xda-n valahol olvastam, hogy megoldották root nélkül a másodlagos kijelző bizonyos funkcióit..az utolsó ilyen műveletem az iPad air jailbreak volt, de miután 2x kellett utána (pangu) teljesen újrahúzni, mert megfagyott az egész ,úgy döntöttem hagyom a fenébe..
-
stemplar07
őstag
MDR XB60 , szerintem a specifikációját nézve teljesen jó..bár mivel nem bírom az agybadugós fülesek ergonómiáját, nem vagyok benne jártas .
Az első komolyabb fülest a FiioX3K-hoz vettem, Amazonról ,féláron(ATH-AD900x),( az itthoni árához képest) de szerettem volna egy zárt fülest a basszusok miatt , ezért vettem a másikat,
Nem is az ár a lényeg, hanem amit hallasz , és sajna az esetek többségében , csak annyit érzel, egy komolyabb fülesnél, hogy a kedvenc zenéidet hallgatva azt veszed észre, hogy .... hűűű... ezeket a hangokat nem, vagy csak távolról hallottad vagy kisebb dinamikával ,és most látod a színpadon a zenészeket is :-) ..és közben vigyorogsz , nézel ki a fejedből és azon gondolkodsz, miért is nem előbb vetted ?..
Ezernyi Flac album és száz körüli DSD gyűjtemény már ösztökéli az embert .. a többi a szemfülességen és másodsorban a pénztárcán múlik . ( tehát nem kell,, és nem kötelező drágát venni, a puding próbája....
((ps, most hirdetnek pár oldalon féláron pl: Sony MDR-1A -t , 3-100kHz , stb )
-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory #375 üzenetére
RHA T20 ? az bizony jó választás
(16-40 Khz , 16 ohm.. komoly
, biztos gyönyörűen szól!! Sajna nem bírja a fülem az ,,agyba dugós,, füleseket, pedig egyszerűbb megoldás az bizonyos !
majd ha meglesz, írj róla milyen a V10-el ..:-)
-
stemplar07
őstag
Best of Android 2015: Battery
By Android Authority
[link]Ez kb 5,5 óra videó lejátszás 1080 p-ben.. ( 50 %-os fényerőn tesztelve 30 frsp -ben minden készüléken..) azért ez messze felfelé van a 3-3,5 órától..
az nem vitás , hogy nem legelöl szerepel , pl,. a galaxy note 5 , extrém nagy üzemidő , szinte hihetetlen.. szép teljesítmény , kár ,hogy a G4 nincs tesztelve , a legutolsó Samsungom, egy S5 volt, nos ott kellett tartalék aksit vennem,
arra emlékszem ..( az iPhone 6/6+ -ról meg ne is beszéljünk..volt ,többet nem is lesz, ipadban viszont mindenkit vernek üzemidőben..)
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #369 üzenetére
Blackplayer EX
nos ez teszik a legjobban , a hang a DSP EQ, UI , miatt, és...nevetséges 250 Ft a play-on ,
a legtöbbet ezzel hallgatok zenét a V10-en, a gyári Lg playert DSD-n illetve 24bit Flac-al érdemes, illetve auxon .
ja ilyenkor DSD , 24Bit Flac EQ off , azaz nem lehet színezni , ahogy illik ..
-
stemplar07
őstag
bocs de ez sületlenség ..
((LG G3 so-so nem volt aksi VB győztes ..(9 hónapig használtam)
LG G4 nekem teljesen megfelelt az aksi ,1-1,5 napig ment
LG V10 kb ugyan azt nyújtja mint a G4 (két hónapig volt meg ) a V10-et ráadásul DAP/DAC -ként is használom(2 hónapja..) tehát még sokkal többet megy a cucc , mert a 40 ohmos fejhallgatón, amikor csak lehet Flac,DSD szól )..
k:, tehát hozza az átlagot ( nekem! és az én felhasználói szokásaimnak megfelelően , egész napot bír, estére 25-35 %) elég intenzív használattal .
-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory #367 üzenetére
DAC Fix for LG V10 , hát igen pár hete már írtam róla, nagyon jól megy mindennel, én a neutron/poweramp miatt örülök neki... de.. sajna, ha aktívan hagyod, meríti az aksit !! ( valami nem 100-as még a DAc fixel, azért is írja a dolgot a srác ..)
Én végül is elvagyok a gyári LG player + ezzel a ,,pár,,playerrel amik működnek alapból..
ORKING WITH DAC
N7 Player (only works with the 10-band equaliser disabled)
ZPlayer
PlayerPro (but NOT with the DSP installed!)
Shuttle+
Blackplayer EX
Rocket Player FREE
Tidal
Pandora
Noozy
Pulsar Music Player Pro.............
fejhallgató : ha van/lesz kereted egy ilyet vegyél, (most akciós a az extreme audióban)Audio-technica ATH-MSR7 5-40.000 Hz , valami eszméletlenül szól a V10-el ..gyönyörűen meghajtja , de gyakorlatilag egy Seinnheiser HD598- al is ami 300 ohmos. én rászántam pár órát, kb a falat végigpróbáltam a fejhallgatókból az extreme audiónáalvégül is egy MSR7 -et vettem, a hordozhatóság/audiofil tulajdonságok miatt, másrészt az otthoni ATH-ad900x nyitott AIR..
-
stemplar07
őstag
Kérdésedre a válasz kronologikusan :
G3 - voltak valóban ,,némi,, akadások , pedig 32GB/3 GB- os olt ..G4 - én két hónap alatt semmi akadást sem tapasztaltam !
V10 - másfél hónap alatt semmi akadás,lassulás .. szép is lenne 4GB rammal ..
szintetikus tesztekben jobbak , pl. a Nexus 6P , galaxy 6 edge+ , de ez csak a geekeknek szól .. lehet az LG UI. nem a legszebb, de elég jól le van programozva ..
-
stemplar07
őstag
Teljesen igazad van, de sajna ennek gondolom energia gazdálkodási okai vannak... két rádió , + 30% fogyasztás ami amúgy sem díszes a mai okos telefonoknál ...
miről ismered meg az ,,Iphonenácit,,? hogy nem mer egy méternél messzebbre merészkedni a fali dugaljtól ...
ez csak vicc , jó telefon az nagyon is
volt is ,
egy nagyon szőke ,, nő ismerősöm vett karácsonyra (szifon6+) , huu felhív
1, hol a f...ba kell a sim kártyát és a memória kártyát beledugni ?
2, hogy miii? nano sim ? jesszus volt a baj .. -
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #358 üzenetére
-
stemplar07
őstag
a ,,vacak DAC -ról néhány szót ....
Fejhallgató erősítő : SABRE9602C Headphone Driver and Output Switch
[link]------------
DAC : ES9018K2M SABRE 32bit Reference DAC ((ESS ES9018K2M DAC integrált áramkör, mely 384kHz/32-bit PCM, valamint 2.8/5.6MHz DSD kompatibilitással rendelkezik )----------------
és amikben ezek az áramkörök vannak az LG V10-en kívül :
pl. MarkLevinson Nº585
Audio-Technica ATH-PHA100 hordozható fejhallgató erősítő -
stemplar07
őstag
válasz
OmniaI900 #351 üzenetére
Szerintem elég ránézned a mellékelt fotóra... 103 dB környéke,(+8 dB mindegyik készülékhez képest..) ha egyszer reggel ébresztésen rajta hagyod max hangerőn
lesel az ágyról, garantálom...
ennek persze a hangminőséghez köze nincs ..ami a fejhallgatón/auxon hallható ..
........................
de most komolyan.. le HiFi buzizhattok, mert az vagyok ...vállalom , de
aki egy MP3 320 kbps , és egy Flac 1410 kbps és egy DSD64 cirka 5000 kbps között ezen a készüléken , egy hangsúlyozom, jó felhallgatóval nem hallja a különbséget, annak felesleges
megvenni ,,
-
stemplar07
őstag
Ne hívjalak ,,Trollnak,, ? ez itt úgy látom külön szakma , ahogy a nagyot hallás , és a felületes olvasás is..
feltöltesz egy röhejes youtube filmet ,,audió teszt gyanánt ( spotifyvel, amin nem megy a DAC ..), de el sem olvasol egy belinkelt igazi tesztet ahol a Sony Z5 premium uccsó helyre kerül a hangjával, ( műszeres tesztekkel) és jó tanácsokat osztasz , hogy annak nagyon baró hangja .. na ez a troll ..
-
stemplar07
őstag
Volt HTC és Sony is ugyanazon hanganyaggal ,ugyanazon a ,,nemgagyi,, felhallgatón hallgatva , ( nem Sptify,MP3..agyon tömörített ,,zenén,,)) (pl.Flac,DSD,Tidal ) Köze sincs a V10 hangjához .... még távolról sem ..
Best of Android 2015: Audio forrás : android authority
[link]agyon vissza veri mindet .. hangsúlyozom, hangban :: ők biztos nem értenek , hozzá, ja meg a műszerek sem :-)
-
stemplar07
őstag
Mint ahogy azt már az elején is leszögeztem ... Spotify és MP3 kedvelők.. ne ezt a telefont vegyék
arra minden más jó ....
-
stemplar07
őstag
-
stemplar07
őstag
Fényszivárgás :
itt van két fotó, sajna csak iPad volt kéznél , nem valami nagy minőség , alacsony fényviszonyok között készült .
Talán eldönthető mennyire zavaró :
1,az első képen a másodlagos képernyő sötétben ,a szenzor automatikusan beállítja, itt nem drámai a dolog , szinte alig látszik a fénycsóva .
.
) -
stemplar07
őstag
Szerintem (egy hónap használat távlatában) .. az UI. pont olyan mint az LG4 .. a launchert le lehet cserélni Nova ,HTC Sense stb..stb..
a Másodlagos kijelző ,,fényszivárgása ... hát az van sajna ,de !szerencsére csak tök sötétben venni észre , ettől függetlenül alap technológiai hiba ... nem is védem az LG-t érte ..azt oldeddel kellett volna megoldaniuk, nem pedig IPS-el ..elk.....ták..
A hang viszont kárpótol ( legalább is engem) mindenért , volt pár felső kategóriás készülékbe dugva az Audio Technika ATH-AD900x , de egy sem szólt úgy vele , mint az Lg V10-el . Messze szebben szól mint egy FiioX3K ,(vagy majdnem hasonló kategória, mint egy FiioX7 ami 200-ba kerül u.a a DAC/erősítő és okos telefon funkciók nincsenek ..) ezt tapasztalatból mondom .
-
stemplar07
őstag
válasz
Remekelek28 #320 üzenetére
standbyban, balról jobbra :
idő,dátum,időjárás(ikon..felhő nap eső .stb,)értesítések ikonjai (akár 5 féle sms,mail,faxbook, ...stb.
ha az ujjaddal balra elhúzod, hang némítás, zseblámpa,wifi ,fotó . ha még húzol rajta, pl. az aktuális utolsó zene lejátszó :ffd play backffd . kb. ezeket tudja inaktív kijelzővel . -
stemplar07
őstag
-
stemplar07
őstag
válasz
Remekelek28 #306 üzenetére
A szenzor lekapcsolja a másodlagos kijelzőt , ha a telót pofára rakod le , zsebben is így működik , a fényrőt is csökkenti/növeli .
egyébként , pl. kocsiban zene auxon , közben megy az iGo, a másodlagoson, pedig a zenét tudod kezelni , nagyon praktikus , én szeretem .. nem olyan látványos, mint Samu Edge , de .. működik.
Egy hónapja nézegetem, próbálgatom, szerintem max + 10% amivel meríti ha be van kapcsolva.. -
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory #310 üzenetére
Original LG Extra Spare Battery 3000mAh BL-45B1F BAK-110 For LG V10 F600
http://www.ebay.com/itm/221928122970?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Nekem megjött 16 nap alatt , ( nem volt olcsó, de mire itthon is lesz.. az is annyi lesz..töltő van hozzá még a G3,G4 idejéből, Nohon Univerzális )
.......
Nillkin 9H/9H+ 2.5D Anti-Explosion Tempered Glass Film Protector For LG Series
ez is megjött 3 hét .. én nem bízom már a Gorillákban, a G3 is mikro karcos lett,, a G4-re már feltettem..:-)
http://www.ebay.com/itm/161877007802?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=460845032318&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
............
3.5mm to 3.5mm Impedance Adapter Plug For Hi-Fi Audio player AMP/DAC/Earphone (ez még nem jött meg de egy ismerősömét ki tudtam próbálni , HighGainbe kapcsolja a fejhallgató erősítőt 50 ohm alatti fülesnél is, ugyanis manuálisan nem lehet a Sabre erősítőt High/Lowba tenni..leviszi a fejedet , úgy megerősíti , mint egy dinamika kompresszor..)http://www.ebay.com/itm/380932180092?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=650274670628&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
......... -
stemplar07
őstag
válasz
Remekelek28 #299 üzenetére
:-) a kóreai fele pedig az eu -ban landolt ..H961N ..
G4 után is nagyon szerethető teló. A HiFi része pedig ... Csodás..
.......
a DAC fix progi pedig bár frissítette a fejlesztő, sajnos kajálja az aksit . Így érdemesebb a gyári lejátszót és vagy azt az 5 playert (+tidal)használni amivel műxik a DAC .
azért így is csodásan szól rajta a DSD 64(128) .. :-) -
stemplar07
őstag
http://www.androidauthority.com/best-of-android-readers-choice-results-663203/
Announcing the results of Best of Android and Readers’ Choice 2015- Audio: We employed a combination of measurements and listening tests to find the clearest, most accurate, and most pleasant audio experience. At the end of the day, the LG V10, with its 32-bit DAC, took home the title, followed by the Note 5 and the Xperia Z5 Premium. http://www.androidauthority.com/best-of-android-2015-audio-660588/
............
A teljes tesztben : (Display,Audio,Performance,Battery,Camera,User experience) A tesztben résztvevő készülékek : LG V10, Moto X Force, BlackBerry Priv, Galaxy Note 5, Nexus 6P, Xperia Z5 Premium.1 . Nexus 6P
2. Galaxy Note 5
3. Galaxy S6/Edge
4. LG V10Az audió részben , hozta a formát, azaz mindenkinél jobb lett, a többi rész , kb hiteles , ennyit tud
-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory #293 üzenetére
Jah . a NIKON D1 .. m
már csak ilyen .....
-
stemplar07
őstag
alakul ......................
http://szifon.com/2015/12/21/hi-res-felbontas-az-apple-music-ban/#more-74398Hi-Res felbontás az Apple Music-ban?
(( ha jól számolom, egy iPhone 6s+(128 gb +Lightning-csatlakozó és USB füles ..aaaaz annyi mint fél milla ..)
-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory #272 üzenetére
Jól néz ki a Sense :-)
láma,, kérdés ,, magyarul is tud ?
(( ps. én alapvetően a HiFi tudásával szemben vagyok elfogult , mert végighallgattam u.a, nem ócsó,, audiofil fülessel, az összes mostani csúcs telefont , és szebben szólót nem hallottam ..
mint a V10 .
-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory #264 üzenetére
Gratula !! Ha szereted a HiFit , ez a Te telefonod :-)
(( mellesleg ,, mint telefon is k...a jó ))https://play.google.com/store/apps/details?id=com.phascinate.lgv10.dacfix
ezt okvetlen rakd fel, mert különben csak,,, pár ,, playerrel megy a Sabre DAC , ezzel a DAC fix-el ,minden :-) -
stemplar07
őstag
Végre : DAC Fix for LG V10 és Működik !!! Minden zenelejátszónál bekapcsol a a 32Bites DAC !!https://play.google.com/store/apps/details?id=com.phascinate.lgv10.dacfix
,,...This app enables the use of your LG V10\'s high fidelity ESS DAC/AMP output mode for any app on your phone, not just the built-in music app. Use this app at your own risk! I'm not responsible for any damage done to your device! It is suggested that you only use this for music apps and YouTube, as games can be buggy. Expect extra battery drain!
NOTE: This app is ONLY intended to be used on the LG V10. Though it's possible that when the LG G5 comes out (or some other model) that this app may work on it too...,,
Végre a Neutron,Poweramp stb is működik , már csak az impedancia növelőt (75Ohm) várom, hogy 50 ohmos fülesnél is HighGainbe kapcsoljon .-)
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #260 üzenetére
-
stemplar07
őstag
impedancia adapter = 127dB
http://www.ebay.com/itm/3-5mm-to-3-5mm-Impedance-Adapter-Plug-For-Hi-Fi-Audio-player-AMP-DAC-Earphone-/380932180092?var=&hash=item58b153c87c:m:mTYTIMVVhRj3Y73N82lrXLg -
stemplar07
őstag
Néhány ,,apróság,, a fejhallgató erősítőről :
ESS Technology Introduces the SABRE9602 at CES 2015: The World’s Highest Performance Headphone Amplifier with 122dB SNR, -123dB THD and Integrated Output Switch
Audiophile High Quality Sound to Headphones in Mobile Deviceshttp://www.businesswire.com/news/home/20150108005016/en/ESS-Technology-Introduces-SABRE9602-CES-2015-World%E2%80%99s#.VhFA40KpfRg
------------------------
*#546368#*961#rejtett menü a tárcsázóba , ,, szerviz menü,,
-
stemplar07
őstag
http://www.head-fi.org/t/782706/lg-v10-new-ess-chipped-flagship-android-phone-from-lg
hasznos tesztek infók, a fórum első oldalán
-
stemplar07
őstag
V10 Fejhallgató DAC trükk :
Bekapcsolt DAC(HiFi) esetén elvileg ,nem szükséges fejhallgató erősítő .
De a rendszert át lehet ,,verni,, : telefonba bele, egy fordító ,3,5 apa, 6,3 anya véggel . Ebbe bele egy 6,3 apa, 3,5 anya véggel, és ebbe a fejhallgató 3,5 -ös dugó. A HiFi beállításokban megjelenik, hogy ,,audió rendszer csatlakoztatva, és a SABRE 9602 fejhallgató erősítő High Gainre áll át azaz ,,közel,, dupláját erősíti , kimegy a 120dB . Ez egyébként is bekövetkezne ,ha 50 ohm feletti fülest dugunk a telefonba . Viszont az 50 alatti fülesek, (ezzel a trükkel) így nagyobb dinamikával, és szebben , erősebben szólnak (torzítás nélkül...:-) , kb duplája hangerő , mintha egy külön fejhallgató erősítő lett volna csatlakozva . Kipróbálva, működik . -
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #252 üzenetére
azért vannak őrültek .. 9000 mAh -s aksi hátlappal + 512GB SDXC
Wurlitzer .. forrás Head-fi -
stemplar07
őstag
Best of Android 2015 – Audio.. The LG-V10 !
..Azaz a legjobb hangú android telefon 2015 ... by Android Authority! .
(( kb. ezt tartom hitelesnek.. és tesztnekversenyzők : Galaxy Note 5, Xperia Z5 Premium, Nexus 6P ZTE AXON (DAC) ,Moto Xforce ,BlackBerry Priv,LG-V10 . kár ,hogy a HTC kimaradt ..
http://www.androidauthority.com/best-of-android-2015-audio-660588/
https://www.youtube.com/watch?v=B_JptzXUQ9g&feature=youtu.be,,...Summing up
Taking the whole picture into account, the LG V10 is a pretty clear winner. It comes out as one of the best performers in both the jack and speaker tests, and sounds incredibly good. Second place is a very close run contest, with the Galaxy Note 5, Xperia Z5 Premium, and Nexus 6P all putting in good performances.
The Galaxy Note 5 just edges out ahead in the benchmark and speakers tests, but there’s excellent headphone sound available on the Z5 Premium too. Sadly, the Axon phone’s disappointing dynamic range and speaker results hurt what was otherwise a lovely sounding phone, proving that spec sheet point scoring doesn’t always translate in the real world. Unfortunately, the Moto X Force didn’t stand out in the listening test and had the worst distortion results, so you can certainly do better if you’re looking for a top notch audio experience...,,
-
stemplar07
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #246 üzenetére
Nevetni fogsz .. én még Lagzi Lajcsit is találtam ..Flac-ban (ncore) az új zenék 70%-a megtalálható Flacban..
de a különleges igényekre,, ott a Tidal (streem), Flac (CD) felbontás 1140 kbps ,Igaz ez a felbontás havi 3000 ft, (duplája, mint a Spotify prémium,) de ez is offline használható . Kicsit kevesebb a felhozatal ,mint a Spotify-n
de a hangminősége..3,5 ször nagyobb . És ez hallható is
-
stemplar07
őstag
válasz
Sebhelyes #243 üzenetére
így van :-) , nem csak az ESS jöhet szóba
http://www.esstech.com/
De pl. Wolfson DAC (http://www.cirrus.com/en/) van, az igencsak neves és k...a drága (700-3000 $-os)
Astell & Kern HiFi termékekben is , http://www.astellnkern.com/ :http://www.moon-audio.com/astell-kern-ak380-digital-music-media-player.html
tehát lehet, ezeket fogják beépíteni örömünkre a következő csúcskészülékekbe.
-
stemplar07
őstag
válasz
sirály12 #238 üzenetére
Valóban többet fogyaszt a Sabre DAC ( SABRE 9018)
DAC+ egy fejhallgató ( SABRE 9602 )erősítő is bekapcsol olyankor ,hogy akár 600 ohmos fülest is lehessen rákötni .(,,... dynamic range up to 127dB and THD+N (total harmonic distortion plus noise) of -‐120dB...,,
Alap esetben a snapdragon DAC vezérli a hangot . magyarul nem szükséges fejhallgató erősítő .Másrészt , mivel ez egy új hardver egység , és ez nem ,,bug,, hanem a fejlesztők vagy fejlesztenek rá , vagy nem.( ezzel kerülik el, hogy ha nem kompatibilis egy audió programmal a Sabre 32bitDAC, attól még legyen hang, max figyelmen kívül hagyja a rendszer , és a snapdragon vezérli )
A Tidal azonnal kompatibilis vele, az , hogy a spotify nem, az már a fejlesztőin múlik.
.. ez egy próbálkozás az LG részéről, hogy elhappoljon pár HiFi megszállottat. De én csak örülök neki, mert jövőre akik itt ,,viccelődnek, majd emlékezzenek erre ,amikor az iPhone / Samsung 7 , HTC10 , LG G5 , stb..ESS Sabre kapcsolható 32 bites DAC-val jelenik majd meg .. :-)innováció lásd kijelzők ..HD .FHD.QHD (IPS Oled,Samoled..stb)....... 4K ?
ez ugyanez, a fejlődés útja ,csak hangminőségben,
-
stemplar07
őstag
:-) és ezt ..mert ,,okos nem vagyok, csak figyelmes .. :-)
Music apps using the DAC:
itt a lista mi az ami műxik, és mi nem , a fejlesztők döntik el, mikor fogják figyelembe venni a V10-et ...2 hónapja jelent meg ..
I've done a bit of quick testing with music apps this morning and here are the results:
WORKING WITH DAC
ZPlayer
Shuttle+
Blackplayer EX
Rocket Player FREE
Spotify (only with cat game installed - see later in the thread...)
Google Music (only with cat game installed - see later in the thread...)
Neutron Player (only with cat game installed - see later in the thread...)
Tidal
Pandora
NoozyNOT WORKING WITH DAC
JetAudio
N7 Player
GoneMad Music Player
Poweramp
Stellio Music Player
HibyMusic
Rocket Player premium
Most streaming radio apps, including: Simple TV, MX Player, Xiialive and Tunein RadioI've got the H961N dual sim version.
Testing method was simply to install the app, play music and toggle DAC on/off to see if there was any interruption in the music (no interruption=no DAC) -
stemplar07
őstag
:-) mert nem figyelsz !!! én nem írtam GSM arenát ,, :-) az nem fórum... nekem.
itt van ezeket mellékeltem tegnap : xda, heafi,
http://www.head-fi.org/t/782706/lg-v10-new-ess-chipped-flagship-android-phone-from-lg/1335
http://forum.xda-developers.com/lg-v10/general/music-apps-using-dac-t3252596 -
stemplar07
őstag
dehogy van itt paprikás hangulat :-) én szerintem fogj kézbe egy V10-et , nagy ! nehéz..nagyon jó , ha nem vagy hifi mániás, .. akkor G4 ,..vagy Sony.. én lassan 1,5 hete használom, G4 után .
illetve ha Flac ot hallgatsz akkor ég és föld a hangja bármilyen most gyártott csúcskészülékhez :-)vagy hallgass a ,,szakértőkre,, akik spotifyn tesztelik a DAC.-okat :-)
-
stemplar07
őstag
egy a lényeg aki ezt a V10-est felvállalja, az a kisebbséghez fog tartozni, kb 20 % ,,tesztelőink,, szerint , ..és ezt fel is vállalom :-)
igen, Flac-ot , DSD-t hallgatok , mert az szól szépen , szebbem mint bármilyen telefonon, eddig,jobban , mint egy FiioX3II-n (amit használtam fél évig ) és volt itt aki szerint , amióta megvette , nem hallgatja Astell & Kern - AK240 ,1700 $-os audiofil mobil célhardverét ..sem :-) -
stemplar07
őstag
spawn21
tök nyugodt vagyok .. tudod érvek, ellenérvek ..de Te almát hasonlítottál mandarinhoz :-) és kipróbáltad legalább a 92 kbs -es hatalmas felbontású ..gondolom,, nem prémium ,, spotify -t , végül is úgy ahogy az XDa-Headfin leírják, konkrétan valóban,, bekapcsolt DAC-al ?
Nézd tudom sokan használják a spotit , tegyék , a streem minőség a Tidalnál kezdődik .
Mp3-nál bármilyen telefonon jobban szól a Flac ,igaz 3 mb helyett 20 , az komoly gondot jelent egy drága ,trendi 32 GB-os telefonon , amely nem bővíthető ...
De 92-320 kbs felbontású MP3 a ,,doogee X-pro-n is jól szól,, ( és azt a telefont nem is bántom, mert egész jó.. :-) arra a célra ..
BMW X6-ra Barum gumit tenni :-) -
stemplar07
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #216 üzenetére
:-) na ma előfizetek a spotify ra.. kíváncsi vagyok 96-os bitráta helyett, hogy szól 320-ban :-) 1 dolcsi 3 hónapra ..
a tidal 2016-tól HighRes , majdnem Fac minőséget(CDminőség)-t fog nyújtani, de most sem olcsó , gondolom ott is meg kell fizetni majd ezt ..96 vs- 900 kbps ..
-
stemplar07
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #214 üzenetére
:-) szerintem az említett oldalon több 10 ezer !! flac van..
..legalább Tidallal kellene streemet tesztelni ...:-)de ez így sajna olyan mint ha 4K-s tv-n xvidet tesztelnénk .. ahhoz egy sima 10 éves tv elég lenne :-)
-
stemplar07
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #212 üzenetére
-
pl. ncore .. ismerős ? Sportira 1 mp3 2-3 mb .. Flac 20-100 mb. ez olyan különbség mit xvid vs fhd.ez látható. Az meg hallható !!!
-
stemplar07
őstag
:-) ezt sem én találtam ki ... hangminőségek streem :
,,...A Deezer esetében az általános bitráta 128-160 kbps, ami megfelel az mp3 korszak elvárásainak. A Play Music és a Deezer esetében is két érték közül választhatunk: normál és HQ, de pontos értékek ezekhez nincsenek rendelve. A Spotify esetében mobilon a normál stream minőség Ogg Vorbis kodekkel tömörített 96 kbps, ami nagyon takarékos, de cserébe nem is túl telt hangzás. A normál itt 160 kbps, a Deezernél tisztább, de valamivel kevésbé dinamikus. Ezt kapjuk mobilon a normál beállítás mellett, illetve az asztali és webes lejátszóban is alapból. Viszont a többivel ellentétben itt a prémium csomaghoz jár egy másik beállítás, ami az egyébként is hatékony Ogg Vorbis kodekből ad egy 320 kbps felbontást, ez már nagyobb hangrendszereken vagy drágább fejhallgatókon is megfelelően szól - természetesen nem audiofil minőségről van szó...,,96kbps !! :-) nos ez katasztrófa minőségét tekintve ,ha az emberek ,,..80%-a,,(szerinted) ezt hallgatja .. akkor baj van, és felesleges 200- ezres téglát venni, iletve 50-100 ezer forintos fülest venni , hiába olcsó szolgáltatás és nagy választék, én maradok, a min. Flac nál :-)
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #200 üzenetére
I've done a bit of quick testing with music apps this morning and here are the results:
WORKING WITH DAC
ZPlayer
Shuttle+
Blackplayer EX
Rocket Player FREE
Spotify (only with cat game installed - see later in the thread...)
Google Music (only with cat game installed - see later in the thread...)
Neutron Player (only with cat game installed - see later in the thread...)
Tidal
Pandora
NoozyNOT WORKING WITH DAC
JetAudio
N7 Player
GoneMad Music Player
Poweramp
Stellio Music Player
HibyMusic
Rocket Player premium
Most streaming radio apps, including: Simple TV, MX Player, Xiialive and Tunein Radio -
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #199 üzenetére
Ja és ezt a ,,streem hack,,-et nem én találtam ki természetesen :-) hanem a Head-fi és xda- s őrültek :-)
leginkább a Tidal-nál észrevehető de a többin is, erősítőre kötve még látványosabb :-)http://forum.xda-developers.com/lg-v10/general/music-apps-using-dac-t3252596
http://www.head-fi.org/t/782706/lg-v10-new-ess-chipped-flagship-android-phone-from-lgnagyobb bitrátájú MP3 ,Flac, DSD (itt ugye a DSD-nél a többi készülék kiesik, mert nem kezeli..) nem kell trükk természetesen, de a V10 a gyári audió playeren hiteles , illetve van pár ami kezeli a 32bit DAC-t , én a Shuttle+ Music Player-t kedvelem, mert az DSD64 -et is kezel :-)
-
stemplar07
őstag
Hát ilyen jót már rég nem nevettem :-) tetszett
de azért ezt olvasd el ....
http://www.head-fi.org/t/782706/lg-v10-new-ess-chipped-flagship-android-phone-from-lgugyanis a Spotify , Tidal,Play Music , és egyéb streem nem müxik együtt a DAC-al !, tehát ami Te hallgattál az az alap hang volt , hiába váltogattad a HiFi kapcsolót a V10-en :-) a 32bitből max 16-ot hallhattál.. mint a többi téglánál .. bár szerinted az is jól szólt :-) :-)
Javasolnék egy Flac- ot mind a 4 készüléken ,az kb közel lenne az objektívhez , de mind a 4 készüléken a saját gyári audió payerén hallgasd :-)a mellékelt linken van leírás, hogy lehet ,,életre kelteni az egyenlőre nem működő 32bitDAC-t streem alatt ha érdekel .. ( el kell indítani a streemet , kikapcsolt HiFi vel, azután ..bármilyen röhejes is .. :-) el kell indítani egy játékot ..neko atsume.. HiFi bekapcs játék kilép,.. steem tadaaaa,, 32 bit DAC műxik streem alatt..ha a DAC működik, akad a be-ki kapcsolásnál a hang, és nagyobb erősítést kap a kimenet is, valszínüleg a trükk egy hibára épül..de) próbáld ki , úgyis benne vagy a tesztelésben :-)
-
stemplar07
őstag
:-) nem vagyok benne biztos, hogy oled -e a másodlagos,.. sehol nem találok infót, de valahol azt olvastam, hogy p-oled, mint az LG Urabane Watch .
Természetesen már az XDA-n rootolják, és alakítják a másodlagos kijelzőt is :-)
pl. tovább mutassa az értesítéseket, (jelenleg kb 5 mp-ig olvasható ..)egy mailt, smst, ne csak az ikon maradjon ott standby módban.( bár akár 6-8 féle értesítési ikon is ott van fehéren, ha éppen annyi jött )
Én is ellettem volna enélkül is ,sőt az 5,5 "al, és maradhatott volna a méret G4.
De ha már van, használjuk :-) -
stemplar07
őstag
joey20 :-) nincs itt ferdítés ..az első ,,okos,, telefonom Sony Ericsson p910i -volt horror összegért árulták , na onnantól hozzászoktam , hogy jó, ha intenzív használat mellett estéig kihúzza a pda ...
szifonok (4-5-6) Samsung note3, s 2-3-5, az S5 volt az uccsó Samsung, mert mióta behegesztették a házát nem veszek többet .. Lg G, G3-4 , Mindenki másképp használja , nekem kb ua. az üzemidőm, a V10 -nél ,mint a G-4 volt , a lényeg az ,hogy most sokkal-de sokkal több(!) zenehallgatással, pár töltés után beált .
A puding próbája az evés ..Kijelző : ízlések és pofonok, nekem is jobban tetszik az samoled , de .. a szépség oltárán oltárán nem áldozom fel a hangot,a praktikumot: a bővíthetőséget,és a cserélhető aksit ..
-
stemplar07
őstag
:-) jah DAC-os
Réteg igény ,ezzel kezdtem, hogy csak azoknak éri meg akik lossless zenét akarnak hallgatni !!
Mint telefon, hogy jobb-e a többinél ? ezt egy szóval sem említettem, sőt a szintetikus tesztekben számtalan jobb van ! Ebben az egyben jelenleg, a V-10 jobb a hangban, semmi egyébben ..
Mindenki olyan telefont vesz amilyen tetszik neki , én örültem ,hogy nem kell a lossless zenékhez egérmozi képernyőjű vacak UI-val rendelkező (Fiio,iBasso stb), túlárazott, külön ,,téglát,, hordanom, mert ez all in one , mellesleg telefon is ..téma lezárva a részemről
de én 32BIT DAC -ra gondoltam!natív DSD ready ..és a felsorolásban szereplő telefonokban nincs (a Lenovo,Vibe,Xaomi me note ..bár ,hogy ezek DSD ready-e,, azt nem tudom ) ..max 16-..a jobbakban 24bit lehet talán a Wolfson stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 - 64 GB - független
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest