- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomdodala
újonc
Sziasztok, nekem most jön ugyanez a teló és érintett vagyok, mert a Telekom Tatabánya körül b20-al tolja. A kérdésem az lenne, hogy a marshmallow OTA update gond nélkül felmegy a telóra?
-
lako05
tag
Huu gyerekek. Egyszerre a torkomnak estetek, de gondolom nem 961n-et nyomkodtok... Igen, nem volt LTE, igen lett LTE miutan ezt megcsinaltam. (vodafone btw)
-
famokus
csendes tag
Pont pár napja csináltam ezen leírás alapján. Köszönöm!
B20-hoz több dolog kell. Pl chipset, antenna, szoftver. Ha valahol egy is hiányzik, akkor "bukta". Értelemszerűen szoftver szerencsés esetben orvosolható okosban.
-
lócitrom
őstag
ugyanezen morfondírozom. de nem akarom elhinni, hogy ennyire egyszerűen keresnek az embereken pénzt. van egy LTE-s telefonom, ami 800MHz-en pont nem LTE-zik. viszont mint kiderült van belőle olyan kiadás, ami meg igen. ez pedig így eléggé pofátlan lenne, ha mindösszesen egy szoftveres kapcsolón múlna.
-
sunavlys
senior tag
És akkor ez minden (kínai) mobilon így működik, hogy a frekik be vannak építve a mobilba, csak engedélyezni kell őket???
-
PistiSan
addikt
Kell a B20 800mhz lte ha nem városban használod csak.
Ha jól értem akkor a b20 at adtad hozzá a telefonodhoz.
Volt egy lte felmérés, felhasználók adatai alapján, itt érhető el. http://gyebro.com/LTE/ -
lócitrom
őstag
ezt most nem értem. szóval akkor az, hogy a telefon milyen frekvenciákon működjön az szoftveresen beállítható? ez túlságosan egyszerűnek tűnik.
-
Tutu7030
veterán
-
Nem teljesen értem a dolgot. Most akkor ez egy alapból LTE-képes telefon és csak a B20, vagyis a 800 MHz-es frekvencia engedélyezése a lényeg, vagy egyáltalán nincs 4G/LTE, ahogyan azt az írás végig sugallja, kezdve a címtől egészen a végszóig?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest