Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Chieftec
őstag
Sziasztok!
Ilyen telefont szeretnék venni, de ahogy néztem, ebayen már megjelentek a koreai koppintások. Honnan tudnám kideríteni, hogy mikor van dolgom eredetivel?
Magyar nyelvű menü gyárilag van ezekben?
Köszi előre is! -
KERYgsxr
tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni.Én is a support tool-al szerettem volna frissíteni a telót,amit az LG oldaláról töltöttem le,de sajnos a 4.lépésnél mikor az aksit ki kell venni,majd vissza és a bekapcsolás után az újraindítás gombot kell megnyomni a frissítéshez,de sajnos a telón nincs újraindítás csak kikapcsolás és azzal nem frissít.És ettől a ponttól nem tud tovább lépni.
A segítséget előre is köszönöm. -
dale74
tag
Sziasztok!
Gyári fw alatt a "belső folyamatok újrarendezése, próbálkozzon később" üzenetre (a hívások után) létezik valami megoldás?
Próbálkoztam a legfrissebb CM-el is, ott pedig nem hajlandó hívást indítani. A telepítés után rövid ideig még működik, majd a "hívás megszakadt" üzenettel leáll. -
KERYgsxr
tag
Sziasztok!
Egy független készülék még 2.3 van rajta,de FOTA-n sajnos nem talál frisebb softwert.A softwer frissítésnél azt írja ki hogy ez a legfrisebb softwer.Szerintetek mit lehet tenni,vagy csak manuálisan tehetem föl az ics-t?Köszönöm a segítséget. -
biznisz-elek
tag
Sziasztok.Barátnőmnek Prada 3-ja volt,és gondoltam ne adjuk el,tesztelgetem.gyári 4.0 van rajta,de az ázsiai verzió,igy sajna magyar nyelv nincs benne,és tele van yingyang alkalmazásokkal
(viszont 8 helyett 16gb-os,és van benne tv vevő) .. nagyon tetszik,és még mindig gyorsnak számít
viszont egy rootolás nem ártana.tudtok segíteni? illetve érdemes e cm10-et rakni?
kösziii
-
consono
nagyúr
Kedvem lenne, de megkapta az asszony a Prada-t... Tönkrement a telója és nem talált magának, mert mindegyik telefonra azt mondta, hogy egyik sem olyan szép mint a Prada
Én meg megkönyörültem rajta
kicseréltem a témát a fekete fehérről a színesre, teljesen boldog vele. Én meg visszamentem WP-re.
-
EG0
aktív tag
Hát, azóta van pár frissebb, ha van kedved:
cm-10.1-20130930-UNOFFICIAL-p940.zip
cm-10.1-20131007-UNOFFICIAL-p940.zip
cm-10.1-20131014-UNOFFICIAL-p940.zip -
EG0
aktív tag
Azért így sok-sok hónap után: nagyon elégedett vagyok a Prada 3.0-val, tökéletesen teszi a dolgát. Nézegetem, mi lenne méltó utódja, de egyrészt ennek a telefonnak van stílusa másrészt nem járt még el a hardver felett sem az idő, a ma itthon szolgáltatótól vásárolt telefonok többsége még mindig gyengébb nála.
Talán majd felteszem rá egyszer 4.2.2-őt, van még októberi frissítése is milaq-nak hála.
De lehet, megvárom 4.4-et. :-) -
patrik321
csendes tag
Én is azt nézegetem inkább,mert ugye a smartbench for games számít a telefonnál?
-
patrik321
csendes tag
Lg optimus 2 x vagy samsung galaxy s advance vagy még LG prada 3.0.Nem tudom eldönteni,akinek ilyen telefonja van,írja már meg,hogy milyen és nálam fontos a játék.Melyik a legjobb játékra?
-
patrik321
csendes tag
Lg optimus 2 x vagy samsung galaxy s advance vagy még LG prada 3.0.Nem tudom eldönteni,akinek ilyen telefonja van,írja már meg,hogy milyen és nálam fontos a játék.Melyik a legjobb játékra?
-
pisti8905
csendes tag
Sziasztok. Valaki tudna nekem segíteni privátban, mondjuk skypeon keresztül hogyan kell a Prada-n frissíteni az androidot, mondjuk a 4.0.-ásra, vagy valamelyik újabb típusára? Esetleg ha valaki már frissítette rá neki hogyan működik rajta?
-
consono
nagyúr
válasz
SPeti1984 #280 üzenetére
Egyelőre nem bánom, de én vagyok itt a legkisebb
Az ár nálam is fontos volt (nehéz ebben az árkategóriában 4" környékű telót találni, legalább két maggal, meg 1 GB RAM-mal), de legalább annyira a design is. Ha jól számolom harmadik hete nyúzom, és még mindig nem tudok vele betelni...
-
SPeti1984
senior tag
És ehhez a telóhoz ha megveszem függetlenül akkor már a 4-es Androiddal jön? Vagy utána hova lehet vinni frissíteni, mert itthon nem szeretném elszúrni a dolgot. pl LG szervízbe és ott ingyen megcsinálják? Mert hátha az újabb szoftverrel jobb a készenlét, gyorsabb stb...
-
consono
nagyúr
válasz
SPeti1984 #275 üzenetére
Repülő mód? egyik droidos teló sem ébreszt kikpcsolva... Én naponta töltöm, de ez leginkább csak a biztosra menés miatt van, két napot kibírna. Persze ez nagyban függ a használattól, mert a nagy képernyő, meg a pörgő procimagok nagyon tudják zabálni az áramot (pl. Real Racing 3...). Persze ha csak telefonnak használod akkor ez nem gáz.
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy az akksi mennyit bír nálatok? Most tervezem, hogy veszek egy ilyen telót de nekem fontos az akksi idő. Nem beszélek sokat, a wifi szinte nincs is bekapcsolva sose. Mostani Samsung Gio-m kb 4-5 napot bír így, ennél kb mire számíthatok? Tudom nagyobb a kijelző emiatt biztos kevesebb ideig bírja.
-
consono
nagyúr
Tényleg nem egyszerű tokot találni a Pradához... Már vagy 6-8 helyen voltam, de még nem találtam olyat, ami tetszett volna és a mérete is jó lett volna. De nem adom fel
-
Daemos
tag
Köszönöm szépen a válaszotokat!
Ezek szerint akkor az ics tökéletes rajta, JB meg maximum főzött romba fog kijönni (bár nem tudom hogy mennyi lesz a különbség a JB és az ICS közt de valószínű hogy így is megéri !
A héten fog eldőlni, addig szívesen várom a tapasztalatokat meg a jövőt tekintve hogy meddig fog helyt állni Ics-el !!
-
csaabz
őstag
Szerintem Jelly Bean már nem lesz rá.
Én anno Galaxy S2-ről váltottam erre, épp azért, amit mondasz, mert ez nem tömeg telefon.
Jó ránézni, igényes mobil. Hozzászoktam ahhoz, hogy a telefonomra Prada van írva, ezután már nehéz lenne valami "átlag-mindennapi márkát" elviselni. -
Daemos
tag
Sziasztok!
Én most adtam el nemrég az Lg OPtimus 3d-met mert nem jött frissítés és elég sok bug volt a legfrissebb androiddal is (Pl: videofelvételnél szaggatott....! )
Gondolkodom egy Samsung Galaxy s2 vagy egy ilyen telcsin!! Szerintetek melyik érné meg jobban ?
Szoftver frissítés terén olvastam hogy az ics ki jött rá és nincs semmi gond vele ( hál istennek)
A Jelly Bean terén mekkora az esély hogy kijöjjön rá ?+érv mellette hogy nem tömeg telefon!!
Köszönöm előre is a választ!
-
berbatov2
senior tag
-
Simtu
senior tag
SZiasztok!
Nekem is nagyon megtetszett a teló. Azt meg rudnátok mondani, hogy a fentebb jelzett hiba: navigáláskor túlmelegszik, az fennáll minden készüléknél? Egyébként más széria hiba van-e?
Előre is köszi!
-
consono
nagyúr
válasz
Ttibor89 #253 üzenetére
A végén nekem is tőlük lett, a többi "raktáron" levő Prada telefonhívásra már nem volt raktáron, illetve nem annyiba került, vagy nem volt független :/ Nem értem ennek mi értelme van... Mindegy, itt a teló,
én már ICS-sel kaptam, most ismerkedünk illetve lakom be. Eddig tetszik
-
consono
nagyúr
Sőt, itt is jó ára lett: http://viptechnika.hu/spd/409376/LG_P940_Prada_30_BlackAjandek_autos_tolto ez ráadásul közel is van...
-
consono
nagyúr
Hmm... Ahogy látom a Pertnero-nál is lement az ára: http://partnerogsm.shp.hu/hpc/web.php?a=partnerogsm&o=lg
Van valamelyik bolttal tapasztalata valakinek?
-
consono
nagyúr
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Ti hol tudtatok ilyen telefonhoz jutni korrekt eladótól,gsm üzletből?
-
Takhanto
őstag
Ezen az ics hasít?
-
Takhanto
őstag
Ennek van már JB gyári romja?
-
csaabz
őstag
Hol kaphatnék ehhez a telefonhoz EREDETI akkumulátort? (BL-44JR) 1540 mAh
-
berbatov2
senior tag
válasz
Grande Ale #225 üzenetére
Szerintem v20d-re(EU).
Én így raktam fel!
Alternative LG P940 Prada 3.0 v20d (ICS 4.0.4) Root Guide
cleaned / improved and with Superuser instead of SuperSUneeded files
-----------------
- Official LG ICS European Firmware Update -> http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata...00/V20D_00.kdz- Root package -> http://www.mediafire.com/?p4pw69blabz94ja
first steps
--------------
extract "p940_ics_root.rar".
install LG USB drivers from the "1. Driver" directory.
replace your windows hosts file with the one of the "2. Edited Windows Hosts File" folder. You find it in Windows Vista / 7 at -> "C:\Windows\System32\drivers\etc".
copy the folder "shttps" from the "3. Flash Tools" folder to "C:\" and start the "http.exe".
install "msxml.msi" from the "3. Flash Tools" folder.
install "B2CAppSetup.exe" (LGMobile Support Tool) from the "3. Flash Tools" folder and close both apps that start right after the installation.root device
---------------
enable "USB-Debugging" on the device at "Settings | Developer".
put the USB cable in the device and let the system install the drivers.
shutdown the device.
right after the device has completely shutdown hold both the "Volume+" and "Power" key until you can see the following message on the screen -> "S/W Upgrade - Please wait while upgrading...".
start the "UpTestEX_mod2_marwin.exe" from the "3. Flash Tools" folder.
Select on the left side "Select Type" -> "3GQCT". Select on the right side "PhoneMode" -> "EMERGENCY" and at "Select kdz file" enter the Official LG ICS European Firmware Update.
Now click on "Normal web upgrade test" and on "Upgrade Start".
In the opening window select "Country" -> "Different Country" und "Language" -> "YOUR LANGUAGE". Now click at "OK".
Now you have to keep an eye on the temporary folder of the flash software.
You find it in Windows Vista / 7 at -> "C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone". In Windows XP at "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone".
(It starts to create the files when you see the following message on the screen -> "Running the LG Mobile Phone Software Update" steht).
Right after it created "LGP940_AP[1].bin" replace it with the file of the "4. Patched v20d firmware part" folder. Now you have to wait till the firmware update is finished.
After the phone has sucessfully booted into the new os start the "root.bat" from the "5. Root" folder. It reboots the device again and roots it. -
berbatov2
senior tag
válasz
Grande Ale #223 üzenetére
Innen tudsz válogatni. Én a francia v20E-t ( ICS ) használom.
-
Grande Ale
őstag
Melyik a legfrissebb szoft a telefonra? Sógorom vett egy ilyet Hollandiában, GB- van rajta, ha hazajön, kellene frissítsem neki.
-
jooker82
nagyúr
Kijött a v20E szoft....
-
cashzoli
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nemsokára én is csatlakozom a Prada-táborhoz. Még holnap eldől
Arra lennék kíváncsi, hogy van-e valami szériahibája, vagy bosszantó hülyesége a telefonnak. De úgy általánosságban is kíváncsi vagyok a véleményetekre. -
jooker82
nagyúr
Nektek kijelző effektet lehet változtatni?? Meg esetleg az ikonokra hosszan rányomva lehet szerkeszteni,módositani??
-
csaabz
őstag
válasz
berbatov2 #206 üzenetére
Tegnap este óta használom, többnyire pozitiv, mégis kicsit felemás érzéssel. Legalább 20 perc volt újra beállitani mindent, ami persze várható volt.
Kicsit átrendeződött a menü, megjelent pár új beállitás, vagy kiegészült valami újjal.
A bootolás/kikapcsolás pár másodperccel rövidebb lett és a felület letisztultabbá vált. A kezdő oldalon zavart a google kereső, nem tudtam eltűntetni, végül öcsém oldotta meg úgy, hogy az alkalmazások között letiltotta. Picit gyorsabb, simább lett a menü (eddig is gyors volt)
Azt továbbra sem tudom, hogy ha létrehozok egy új mappát a belső memórián miközben rá van csatlakoztatva a számitógépre, akkor a leválasztás után azt a mappát és a benne lévő fájlokat hogy találom meg a mobilon. (nincs fájlkezelő, vagy csak én nem találom)
A weboldalakat kicsit gyorabban tölti be, wifit nem próbáltam.
Ötletes a menüben a widget fül, ahol rengeteg ilyet lehet kiválasztani és bármelyik kezdőlapra behúzni. Persze nagy része adatforgalmat generál.
Bizom benne, hogy az akksi használat csökkeni fog az új rendszernek köszönhetően.
Szóval összességében oké, de forradalmi változást nem hozott. Vagy csak én nem jöttem még rá. Szokni kell még az átrendezett menüt, meg ezt-azt, utána rendben lesz. -
csaabz
őstag
Sikerült frissíteni az LG Mobile Support Tool programmal. Az egész megvolt kb 20 perc alatt. ICS rulez.
-
jooker82
nagyúr
A Partneronál csak 85000 FT-ba kerül...minden gyári tartozékkal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Harmadszorra is nekifutott az LG annak, hogy divatos és egyben ütős telefont rakjon össze. Ezúttal nem kétséges, hogy sikerült-e.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- SzinkronSarok - Négy játékon dolgozik a csapat
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest