Hirdetés
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szenner
csendes tag
Sikerült megmenteni, megy ,,szépen,, de google play-ről ne tudok letölteni semmit 403-as hibát ír ki.
Ez mit jelent? -
szenner
csendes tag
Na igen, az elobb sikerult...
feldugom gepre, LgMobileSupportTool jelez, ujabb verzio erheto el. oks, miert ne, ez gyari cucc, nem ronthatom el...
elinditom, elmegyek kajalni, jovok vissza, hibauzenet> A program nem valaszol...
Jobb also sarokban>a ezkozt nem lehet feltelepiteni.
Azota semmire nem reagal a telo. szo szerint semmire....
Otlet? -
szenner
csendes tag
igeeen, sikerült
nem tudom hogyan, mert ugyan úgy csináltam mindent mint az előző 99 alkalommal...
asszem többet nem babrálom
G3-ig kibírom -
szenner
csendes tag
Hát asszem feladom...
FlashToolal próbálkoztam...
OMAP-ot feltelepítés után is ugyan úgy dobálja.
FlashTool: Tying to communicate with IFX modem, és tovább nem megy. kb 30mp után telóról eltűnik az SW, és 88mp-nél kiírja a FlashTool, hogy Download FAIL! -
szenner
csendes tag
letöltöttem, felmásoltam telóra a v30a prerooted zip-et, és twrp-ből feltelepítettem, de amikor újraindítom/bekapcsolom a telefont, ugyan úgy a twrp-be lép...
Mi lehet a hiba? -
szenner
csendes tag
oh, és mindenzt 64bit-es win8-ról szeretném
-
szenner
csendes tag
v30b-t nem lehetséges twrp-ből feltenni? mert v30a-val rettentő lassú a telefon... legalább is nekem. (pl. telefon könyv megnyitása min. 15-20mp, alap böngésző, kb 1 perc stb...)
Ha nem lehet, hogy tudom v30b-t feltenni ha v30a lesz a telón? -
szenner
csendes tag
Van egy Optimus 3D minden adat törölve lett róla. Amikor megpróbálom bekapcsolni, TWRP jön be, és rebootnál, vagy kikapcsolásnál azt írja, hogy nincs OS telepítve. Hogy tudnám megoldani ezt a problémát? Próbáltam a flash tool frissítést, nem látja a progi a telót. Próbáltam zip-et tenni memóriára, és TWRP-vel telepíteni, de mindig valami hibát ír.
Bármi ötlet valakinek? -
szenner
csendes tag
mitől lehet, hogy meginálom a rootolást, mármint hogy 2x lefut a program, minden oké(-nak tűnik), de a hangerő le+3d+power gomb nyomásánál, csak kijön a szürke LG logo, és utána a bekapcsoló animáció, és bekapcsol a telefon...
nem tudok a TWRP-be lépni sehogy...
Ötlet? -
szenner
csendes tag
Hatalmas köszönet RVR400-nak a ICS telepítéséért!
-
szenner
csendes tag
Valaki tudna segíteni IC-t feltenni team viewer-el?
Privátot várom, köszi! -
szenner
csendes tag
Egyszerűen nem megy fel sehogy, semmi rom, csak a helyreállítási módból a 2.3.5...
Mi lehet a probléma? Képességeimhez mérten mindent megtettem, és a fent leírtakból mindent megcsináltam lépésről lépésre, és nem megy...
Pls valami használható ötletet adjatok nekem! -
szenner
csendes tag
Valakinek van ötlete, miért lehet, hogy sehogy nem tudok feltenni semmi rom-ot a telómra?
Az LGMobile Támogatás Eszköz-ben, a helyreállítási mód-ban tudom feltenni a 2.3.5-öt, és semmi mást...Próbálkoztam mindkét kdz módszerrel, de semmi...
Nem tudok belépni recovery-be, mióta először fel akartam tenni az IC-t....Pls valami segítséget!
-
szenner
csendes tag
Sikerült feltenni egy 2.3.5-öt, és most rom manager-rel próbáltam meg feltenni a v28-at, újraindult a teló, a telepítő kép bejött, szépen végig ment, és bekapcsolt a telefon...
Android verzió: 2.3.5.... na most akkor mi is van? -
szenner
csendes tag
Atomatikus kdz-vel próbáltam, és amikor elkezdi telepíteni, 15%nál tovább nem megy...
Valamiért nem tud csatlakozni, pedig mindent lépésről lépésre csináltam.... -
szenner
csendes tag
Hát hogy mégis tiszta legyen...
KDZ:
Megnyitom a KDW_FW_UPD.exe-t, ott kiválasztom a .kdz-t, és rámegyek az updatera. Akkor nekem megnyitja az LGMobile támogatás-t, és kiírja, hogy nincs szükségem szoftver frissítésre...
Akkor mi a teendő? Persze nem vagyok ebben pro tudom... de aztért szeretném annyira érteni, hogy helyrehozzam a telóm -
szenner
csendes tag
Ha rádugom így a gépre, vagy a gépem indul újra, vagy azt írja ki, hogy az usb eszköz nem működik megfelelően... nagyon remélem valahogy meg tudom oldani
-
szenner
csendes tag
Semmi reakció semmire...
LG logo-nál tovább nem megy... még recovery-be sem tudok belépni
-
szenner
csendes tag
Csak az LG logo jön ki, és semmi más...
Sehogy nem tudom gépre csatlakoztatni... Nem értem mi lehet a baja -
szenner
csendes tag
Sziasztok!
Mitől lehet, hogy fel akartam rakni egy rom-ot, valamiért nem sikerült...
Azóta a telefon nem kapcsol be, és akár milyen rom-ot akarok feltenni, ,,Istallation aborted,, a végeredmény....
Elég necces a helyzet, mivel nem tudom használni a telefonom semmire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest