Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lionking01
tag
válasz
Tibi1967 #12543 üzenetére
Köszi! A mentéssel van bajom, mert sajnos csak egy 4 GB-s memóriakártyám van. Már várom, hogy megjöjjön a nagyobb.
Egyébként az is kérdéses, hogy hogyan tudná CWM-ből telepíteni, amikor nincs elég hely a system/app könyvtárban? Mármint magában a system-ben. Esetleg tudod, hogy hogyan lehetne oda helyet particionálni?
Azért nem megy a golf, meg a nova sem, mert nem tudta helyhiány miatt odamásolni a root explorer. Az asphalt 6-nak volt elég hely.Azt csak elég volt bemásolni.A másik nagyon idegesítő dolog, amire eddig nem találtam megoldást, hogy a telefon először rezeg, sokáig, majd utána kezd csak csengőhangot játszani. Addig meg leteszik, mert ha a zsebemben, vagy táskámban van, nem veszem észre. Van valami megoldás, hogy egyszerre rezegjen, és csengjen?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest